Usuari:Pallares/Una tarda al circ

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaPallares/Una tarda al circ
Fitxa
MúsicaHarold Arlen
ProductoraMGM
Dades i xifres
País d'origenEstados Unidos
Idioma originalInglés

Una tarda en el circ és la novena pel·lícula dels germans Marx, realitzada en 1939 per MGM. Els acompanyen en el repartiment Margaret Dumont, Eve Cremen i Kenny Baker, entre uns altres.


http://www.nytimes.com/movie/review?res=9B02EFD9143EE432A25754C1A9679D946894D6CF


Buster Keaton[modifica]

Buster Keaton va treballar en la pel·lícula com a creador de gags (assumpte que no es va fer públic). La carrera de Keaton ja era inexistent, i es veia obligat a treballar on li deien. Els gags complexos i elaborats de Keaton (citats en el llibre Groucho, Harpo, Chico and sometimes Zeppo) no acabaven de quadrar amb el tipus d'humor dels germans, assumpte que va provocar certes friccions entre el còmic i el grup.

Quan Groucho li va esmentar a Keaton com eren d'inadequats els seus gags per als germans Marx, aquest va respondre: "Només faig el que el senyor Mayer m'ha dit que faci. Vosaltres, nois, no necessiteu ajuda".

Números musicals[modifica]

  • Lydia, the Tattooed Lady
  • Two Blind Loves
  • Swingali
  • Blue Moon
  • Beer Barrel Polka

[[Categoria:Pel·lícules de comèdia]] [[Categoria:Pel·lícules del 1939]] [[Categoria:Pel·lícules dels Estats Units]] [[Categoria:Pel·lícules dirigides per Edward Buzzell]] [[Categoria:Pel·lícules en anglès]]