Vés al contingut

Usuari:PauRoda

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Plantilla:Infotaula personaPau Roda Alpañez
Biografia
Naixement23 de febrer de 2005
Navarcles
NacionalitatEspanyola

Lloc webwww.pauroda.cat

Hola, soc el Pau Roda i vinc a compartir una mica de la meva vida aquí.

Vida Personal

[modifica]

Una de les coses que més valoro a la vida és la meva amistat amb els meus amics. M'encanta sortir amb ells de festa i quedar també per passar temps junts. Considero que les relacions amb els meus amics són una part fonamental de la meva vida i sempre estic disposat a fer nous amics.

Familia

[modifica]

A me casa vivim 6 persones. Al primer pis hi viuen els meus avis per part de pare. Ells 2 són la Bienvenida i en Ginés. Ells 2 venen d'Almeria més concretament d'un poble molt petit que es diu El Valle que queda al costat. Ells van migrar cap als anys 50 cap a Navarcles d'on soc jo.

Al segon pis hi visc jo amb els meus pares i ma germana. El meu pare es diu Jose i ma mare es diu Mariangels, els seus pares són de Cardona (ella també). Ma germana es diu Alba, ella és més gran que jo té 22 anys.


Educació

[modifica]

He estat estudiant un grau mitjà d'Informàtica a Lacetània, un institut que està a Manresa. La meva passió per la informàtica va començar tot just començar el curs i des de llavors he après moltes habilitats tecnològiques de manera autodidàctica. Estic constantment investigant i aprenent noves coses en aquest camp.

Aficions

[modifica]

Les dues grans passions de la meva vida són la informàtica i córrer. També m'agrada aprendre sobre seguretat informàtica i ciberseguretat.

Pel que fa a córrer, he participat en curses de diversa distància, des de curses populars i ja. Gaudeixo de la sensació de llibertat i superació personal que m'ofereix córrer a l'aire lliure.

Experiència Laboral

[modifica]

Durant el curs passat vaig tenir l'oportunitat de fer les pràctiques en l'empresa de Sant Benet, on vaig aprendre a veure com funcionava una empresa per dins i vaig adonarmen que era molt més complex del que pot arribar a semblar per fora.

Ambicions a la vida

[modifica]

A ma vida tinc diferents ambicions tant com en l'àmbit professional com en el personal podríem dir:

Àmbit professional

[modifica]

En l'àmbit professional m'agradaria arribar a guanyar-me la vida com a informàtic, però més dedicat a la part de ciberseguretat, ja que trobo que és un moment en el qual té una gran demanda i anirà cada cop a majors i òbviament també m'agrada, ja que ho trobo molt interessant.

Àmbit personal

[modifica]

En l'àmbit personal ara per ara no puc decidir molta cosa, ja que soc molt jove encara, però m'agradaria poder marxar d'Espanya ni que sigui un temps per poder veure món i altres cultures, així poder-me formar en altres idiomes. Tot sempre girant al voltant de la informàtica.