Usuari:Pol VNG

  De Viquipèdia
  Escut de Roger de Llúria

  Bé, tot i que encara estic en fase d'aprenentatge a la Viquipèdia vull fer una mica de presentació aquí.

  Des de ben petit he tingut interés en l'àmbit de la guerra naval, una passió que si bé ha tingut alts i baixos, no ha desaparegut mai.

  Com que no em satisfeien les versions dels articles sobre vaixells de guerra que hi ha en la versió en català de la Wikipedia, però no sóc dels de críticar des de la barrera, vaig decidir posar-hi remei.

  Així doncs, i sense oblidar mai que el dia té 24 hores, aniré traduïnt de la versió en anglès tots els articles sobre guerra naval que pugui, així com incorporant les referències que calguin per millorar els existents.

  Som-hi doncs, ser un país normal abasta tots els camps!

  Articles traduïts[modifica]

  Aquest va ser el meu primer article traduït. a banda de familiaritzar-me amb la Viquipèdia, el sistema Snorkel és quelcom imprescindible per entendre la història de la guerra submarina.

  Articles en traducció[modifica]

  Actualment estic traduint aquest. És dins dels 1.000 imprescindibles. Vaig començar per l'apartat 2 (usos) i l'he anat ampliant fins a incorporar-hi més d'una vuitantena de referències. Ja ho he dit en fòrums de discussió, però si hi ha algú que vingui d'enginyeria naval o física que el pugui revisar, estaria molt bé.

  Articles per pendents de traduïr, revisar i/o ampliar[modifica]

  Bloc[modifica]

  Blau Naval

  Podeu trobar informació sobre temes navals en aquest bloc. Un rebost de notícies que he anat compilant.