Vés al contingut

Usuari:Reivax55/JHymn

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

JHymn (Java Hear Your Music Anywhere) és un programa informàtic (programari), que ofereix una interfície gràfica d'usuari per al programa-projecte Hymn (himne). JHymn està escrit en Java. Hi ha les funcionalitats de Hymn, afegint-li la possibilitat d'afegir, eliminar i actualitzar àtoms de MPEG-4 en els tipus d'arxiu M4A, M4B, M4P i MP4. El programa i el seu codi estàn disponibles sota llicència GNU. JHymn va ser codificat per un programador anònim que utilitza el sobrenom de Futureproof en el fòrum de Hymn.

Un ús comú de JHymn és eliminar les restriccions de gestió de drets digitals (DRM) FairPlay dels arxius comperados a iTunes Store d'Apple.

La majoria dels programes d'eliminació de DRM es basen en la re-compressió dels arxius multimèdia que són capturats després de sortir per iTunes. Això provoca certa pèrdua de qualitat. No obstant això, Hymn pot eliminar els DRM sense reducció en la qualitat de so, ja que captura la font pura d'AAC generada per iTunes en obrir cada cançó, i guarda aquestes dades mitjançant una estructura de compressió idèntica a la de la arxiu original, conservant la qualitat i la mida d'arxiu petit. Els arxius resultants poden ser reproduïts fora de l'entorn d'iTunes, incloent sistemes operatius no compatibles amb iTunes. Funciona (amb un iPod endollat ​​a l'ordinador) en Mac OS X, en moltes variants d'Unix, i també en Windows (amb iPod o sense).

JHymn, igual que Hymn, només funciona amb els iTunes de versió anterior a la 6.0. No obstant això, la compra de música amb aquestes versions anteriors ja no és admesa per Apple. El projecte Hymn actualment segueix treballant en una solució perquè el seu programari treballarà amb els clients d'iTunes 6.0 i posteriors. El lloc web de Hymn va anunciar que, com els usuaris ja no poden comprar música amb iTunes 5 o superior, l'eliminació de DRM d'iTunes de moment s'aconsegueix millor amb l'ús de MyFairTunes6 o QTFairUse6. Aquests programes no funcionen amb l'última versió d'iTunes (8.0.1 a partir del 3 d'octubre de 2008).

Referències[modifica]

[1][2]

  1. «JHymn: JHymn 0.9.2 home». www.jhymn.com-about.com. [Consulta: 25 novembre 2016].
  2. «Jhymn Significado Nombre - Significado De Jhymn». www.namekun.com. [Consulta: 25 novembre 2016].