Usuari:Riskpat/Wendy Mass

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Wendy Mass és una autora nord-americana que escriu principalment per a joves i nens. Va néixer el 22 d'abril de 1967 a Livingston, Nova Jersey, Estats Units. És més coneguda per la seva novel·la per a joves A Mango Shaped Space i Jeremy Fink and the Meaning of Life.

Vida personal[modifica]

Wendy Mass viu actualment a Sparta, Nova Jersey, amb el seu marit Michael, els seus bessons Chloe i Griffin i els seus dos gats. Mass ha viscut a Nova Jersey i a Los Angeles.

Educació[modifica]

Wendy Mass és llicenciada en arts per la Universitat de Tufts, un màster per la Universitat Estatal de Califòrnia i té un doctorat per la Universitat Drew.

Assoliments[modifica]

Wendy Mass ha guanyat el premi Schneider Family Book de l'Associació Americana de Biblioteques (ALA) per a l'escola secundària l'any 2004 pel seu llibre A Mango Shaped Space. També ha estat nominada a 74 premis estatals de llibres. Molts dels seus llibres s'han traduït a 14 idiomes diferents i molts s'han gravat com a audiollibres. Una de les seves novel·les per a adults joves Jeremy Fink and the Meaning of Life es va adaptar a una pel·lícula el 2011.

Referències[modifica]

  • "Missa Wendy". El directori d'escriptors. Detroit: St. James Press, 2014. Biografia en context. Web. 23 de març de 2015.
  • "Missa Wendy". Autors contemporanis en línia. Detroit: Gale, 2013. Biografia en context. Web. 23 de març de 2015.