Vés al contingut

Usuari:Ritasalvado/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El 25 de novembre de 2016 es va estrenara Netflix la minisèrie 'Gilmore Girls: Un Nou Any' (Gilmore Girls: A Year in the Life), la qual va tenir crítiques positives. Aquesta va marcar el retorn d'Amy Sherman-Palladino i el seu marit Daniel Palladino com a productors executius, escriptors i directors, després d'abandonar la trama a la sisena temporada de la sèrie. La minisèrie consisteix en quatre episodis d'entre 88 a 102 minuts en els quals se segueix la vida dels personatges nou anys després del final de la sèrie, a través de les quatre estacions d'un any.

Lorelai i Rory continuen amb una vida molt similar a la del final de la sèrie tot i que amb la falta d'un membre de la família, Richard, el pare de Lorelai i avi de Rory. Lorelai segueix dirigint el Dragonfly, encara que sense l'ajuda de Sookie, i contínua amb Luke tot i els alts i baixos de la parella. Viuen junts a la casa de Lorelai però no estan casats, encara que es prometen i es casen en l'últim capítol.

Rory és escriptora encara que amb un futur incert. Rory, a més, no té habitatge ni localització fixa, la qual cosa és una preocupació per a la seva família durant la sèrie. Té una relació peculiar amb un home anomenat Paul del qual ningú se'n recorda, tot i portar força temps, encara que ella té una relació secreta amb el seu xicot de la universitat, Logan. Els seus exnòvios apareixen al llarg de la trama: Dean està casat i té nens i Jess segueix sent escriptor i està present en la seva vida pel parentiu amb el seu padrastre, a més a més, segueix enamorat d'ella en secret.

La trama queda oberta a possibles capítols en el futur, ja que acaba amb una gran notícia de Rory a Lorelai just després de casar-se feliçment amb Luke.