Usuari:SaraMorellRodriguez/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Plantilla:SWAG:

Plantilla:SWAG: Plantilla:SWAG:

Index:[modifica]

  1. Definició:
  2. Història:
  3. Característiques:
  4. Swagger:
  5. Imatges:
  6. Vídeo:
  7. Bibliografia:

Definició: Swag significa aparença i estil (un estil de caminar, parlar ...). Per això criden l'atenció entre les altres persones, Swag és com una representació del seu estil i una manera de veure la vida.

Història: Swag es va fer popular quan Puff Daddy (rapero americà) i el seu tutor, van ensenyar a caminar a Justin Bieber amb estil Swag. Swag va començar a dir-se als Estats Units però ràpidament va obrir-se camí. Des de llavors s'ha convertit en eslògan de "douchbags" i en una moda que actualment destaca tat per a dones com per a homes. (Fins i tot per nadons).

Caracteristíques: Swag es caracteritza en la manera de vestir, caminar, decorar l'habitació, decoració d'ungles ... Al vestir se sol utilitzar gorres, bambes, cadenes ... Sol ser qualsevol cosa que tu portis amb estil. A l'hora de decorar l'habitació són habitacions que es caracteritzen per tenir estil, igual que el nail art estil Swag, el qual es caracteritza per portar colors cridaners i mai d'un únic color.

Swagger: Swagger és una paraula derivada de Swag que vol dir caminar amb pas decidit i arrogant, gallejar al caminar i amb fanfarroneria.

Imatges:[[1]] [[2]] [[3]] [[4]]

Vídeo:[[5]]

Bibliografia: http://swaqqafresh.blogspot.com.es/2012/12/habitaciones-con-swag.html http://loreraquel.blogspot.com.es/2012/12/un-poco-de-historia.html