Usuari:SergiL

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola,

Sóc @SergiL, aquí i a la Wikipedia en castellà.

Com podeu veure aquí (https://xtools.wmflabs.org/ec/es.wikipedia.org/SergiL) sóc un veterà de la Wikipedia en castellà, on vaig ingressar l'any 2006 i vaig fer milers d'edicions.

Va crear i col·laborar especialment en articles sobre tot el què té a veure amb la cultura catalana i Catalunya, ja que vaig veure que, com que probablement la majoria de catalans éreu aquí, a la Viquipèdia, a la Wikipedia en castellà hi havia una gran mancança d'articles sobre la cultura catalana i Catalunya que calia crear.

Van arribar a proposar-me ser Bibliotecari/Administrador i em van escollir, però allà va començar el principi del fí, ja que passar de ser un redactor a un "vigilant" no em va sentar bé. Vaig haver de patir a qui no comprenia la necessària tasca dels qui vetllen per la neutralitat i la credibilitat de la Wiki, i els problemes van acabar per cremar-me i allunyar-me de la Wikipèdia.

Ara voldria tornar a col·laborar, centrant-me més en la Viquipèdia, tot i que hauré de reciclar-me ja que les regles no són les mateixes que a la Wiki en castellà, i el pas dels anys ha incorporat nous usos, costums i eines que he de reaprendre.

Si cometo qualsevol errada, corregiu-me, aviseu-me, ajudeu-me. Jo miraré de fer el millor que pugui.

Salut per a tot@s!