Usuari:Sj

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Presentació[modifica]

Hola, sóc el Samuel Klein, de w:Boston, participant a la Wikimèdia des de gener del 2004, i candidat per al Consell d'Administració de la Fundació Wikimedia.

És una sort que al Consell hi hagueren en actiu dos representants dels usuaris, els quals encoratgen la transparència i la consideració dels punts de vista de la comunitat, tenint en compte que el desenvolupament de la Fundació fou accelerat. Si us plau, reelegiu Angela i Anthere com a membres del Consell d'Administració.

Hi participe per una raó: per donar opció als editors i lectors per a millorar els seus projectes1 en totes les seues maneres2.

Els projectes de la Wikimedia són una magnifica col·laboració de la nostra generació. Allà on hi vaig ho promoc3. Però estan creixent més ràpidament que l'estructura de les seues comunitats4.

Molts membres de la comunitat se senten incapaços d'aconseguir canvis grossos o noves iniciatives 5; i ens permetem que els editors nouvinguts hi desapareguen. I ací n'hi ha milions 6 de lectors amb talent que hi ajudarien, si conegueren la manera7.

La Wikimedia es beneficiaria d'un ambient on s'encoratgen a tots treballar en noves idees9 — és igual si boges o fantàstiques— sense tenir cap títol en especial10. A centenars de projectes clau els calen atenció (uns quants exemples); cadascun d'aquestos adaptat als talents i interessos d'uns quants fans actuals de la Viquipèdia11.

Anem a identificar la nostra comunitat de seguidors i les seues habilitats12, i mostrem-los com poden ajudar a guiar els projectes13, abans que els projectes es moren d'èxit.

Si en teniu dubtes, si us plau, envieu-los ací: User talk:Sj


Informació Babel de l'usuari
es-1 Esta persona tiene un conocimiento básico del español.
Viquipedistes per llengua
Informació Babel de l'usuari
fr-1 Cet utilisateur dispose de connaissances de base en français.
Viquipedistes per llengua