Usuari:Sultanawal

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
RM
Aquest viquipedista és del Reial Madrid.

El Reial Madrid Club de Fútbol, ​​​​de vegades conegut com el Reial Madrid, és un club de futbol espanyol de Madrid, Espanya. Va començar l'any 1902 i competeix a la Lliga (la màxima lliga espanyola). El "Real" en el nom del club és castellà per "real", perquè va ser beneït pel rei d'Espanya l'any 1920.

Fundat el 6 de març de 1902 com a Club de Futbol Madrid, el club ha vestit tradicionalment una equipació blanca de casa des dels seus inicis. La paraula Real és castellà per Royal i va ser atorgada al club pel rei Alfons XIII l'any 1920 juntament amb la corona reial a l'emblema.al futbol europeu, el Reial Madrid ha guanyat un rècord de 21 trofeus; un rècord de 14 títols de Copa d'Europa/Lliga de Campions de la UEFA, dues Copes de la UEFA i un rècord de cinc Supercopes de la UEFA

La Fundació Reial Madrid desenvolupa projectes amb finalitats socials i formatives a partir dels seus nou valors clau: Lideratge, Autocontrol, Humilitat, Germanor, Esforç, Treball en equip, Respecte, Tolerància i Solidaritat.