Vés al contingut

Usuari:Susagna/proves/New Hope (Geòrgia)

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Plantilla:Infotaula geografia políticaSusagna/proves/New Hope

Localització

New Hope és una comunitat no incorporada al comtat de Paulding, Geòrgia , Estats Units. Antigament considerada una destinació rural, New Hope és ara un exurb d' Atlanta , situat a la cruïlla de l'autopista Dallas-Acworth i East Paulding Drive/Old Cartersville Road. La comunitat va començar a desenvolupar-se a finals de la dècada de 1990 i va florir a principis de la dècada de 2000, especialment amb el desenvolupament de les comunitats de Riverwood, Bentwater i SevenHills.  Com una de les comunitats de més ràpid creixement en un dels comtats de més ràpid creixement de la nació,  New Hope es va veure durament colpejada per la crisi d'habitatges de finals dels anys 2000. Com a resultat, els lots que abans s'havien previst per a habitatges de mig milió de dòlars estaven buits, els carrers de nova pavimentació no tenien destinació i les cases de nova construcció romanien sense vendre i tancades; no obstant això, el 2021 aquests habitatges s'havien recuperat.

New Hope es troba dins del codi postal 30132, una part de Dallas . La Battle of New Hope Church , una de les darreres batalles abans que la campanya de Sherman arribés a Atlanta durant la Guerra Civil Americana , va tenir lloc en aquesta zona.

El 4 d'abril de 1977, el vol 242 de Southern Airways es va estavellar prop de New Hope, matant 72 persones després d'aterrar d'emergència a la ruta estatal 381 de Geòrgia , Dallas Acworth Hwy.  El Douglas DC-9 va ser danyat per una forta tempesta. Cada 10 anys des de l'accident, els supervivents han assistit a una cerimònia en record de les víctimes de l'accident. És el grup de supervivents més gran d'aquest tipus.

Referències

[modifica]

[ editar ]

  1. http://www.cousinsproperties.com/portfolio-residential.html