Usuari:Triacom/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Bubble Bip[modifica]

Bubble Bip és una sèrie d'animació 3D dirigida a un públic infantil (4-7 anys) que explica les històries del Bip, un protagonista molt peculiar d’un videojoc d’acció que avorrit de corredisses i lluites infinites un dia decideix escapar-se per divertir-se. Al món real, una colla de nens gairebé tan esbojarrats com ell passaran a ser els seus nous companys d’aventures. Bubble Bip és una coproducció de: Triacom Audiovisual SL, la Corporació Catalana de Mijtans Audiovisuals SA i Planeta Junior SA, i consta de la col.laboració de l'Institut Català de les Empreses Culturals.

Sinopsi[modifica]

Bubble Bip és una sèrie d’humor atrevida i sorprenent. L’acció i els gags còmics en marquen l’estil. Les històries del Bip i els seus nous amics tenen una doble vocació: l’entreteniment i la transmissió de valors a partir d’arguments universals. Les trames creixen a partir de les personalitats antagòniques i molt marcades dels protagonistes. La sèrie s’inspira en els clàssics de l’animació, el còmic i el cinema, i s’enriqueix amb el punt d’actualitat i innovació que li proporciona el fet d’estar protagonitzada per un personatge de videojoc. El Bip aporta, a més a més, el punt de vista original de ser un “peix fora de la peixera”. Com un mirall, Bubble Bip retorna als espectadors les contradiccions del comportament infantil per divertir i provocar la riallada permanent. I ho fa sense moralitats.

Personatges[modifica]

El Bip és, de totes totes, un antiheroi. Ha viscut sempre entre lluites i corredisses dins del videojoc. Però ha arribat un punt en què perseguir pops boxadors l’avorreix. Per això, decideix escapar-se al món exterior i divertir-se mostrant-se tal com és!! Quan s’envolta de nens, el Bip és provocador, extravertit, bromista, rebel... Un antiheroi gamberro que no entén gaire les convencions socials ni les normes del món real. I això el fa capaç de transformar qualsevol situació en un despropòsit. Veient-lo, ningú diria que el Bip és capaç de solucionar gaires embolics. Tot al contrari: sembla despreocupat i una mica maldestre. Però, com ja han descobert els nens, conserva algun poder sorprenent... com ara el de disparar unes bombolles que li serveixen per desempallegar-se de qualsevol enemic. Com que no sap parlar cap idioma, el Bip s’expressa amb onomatopeies i amb sons del tipus “Bip, Bip”, que són el que li ha donat el nom.

El Nil és un apassionat dels còmics. Juga a ser un superheroi però a l’hora de la veritat és bastant poruc.

La Lena sap com aconseguir sempre el que vol. És molt presumida i no para de parlar encara que no tingui res a dir.

La Mia és intel•ligent, tossuda i molt compromesa amb el grup, per això sempre està pendent de tot el què passa al parc.

El Marc és una mica cregut i no tan llest com es pensa. Fort i presumit, de vegades les coses li surten al revés de com les ha previst.

El Pop era el rival del Bip dins la consola. Ara que viu al parc, els rols han canviat i el Pop és la mascota fidel que segueix el Bip allà on calgui.

El Piu. Als ulls dels nens aquest ocellet delicat és un tros de pa. Als ulls del Bip, una petita fera que no para de fer-li la guitza.