Usuari:Victor M Vicente Selvas

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, vaig néixer a Manresa l'any 1960.

Sóc Enginyer Tècnic Agrícola de l'especialitat d'Hortofruticultura i Jardineria.

Col·laboro a la Viquipèdia des de setembre de 2005 i he fet uns 150 articles, molts d'ells sobre l'apartat dels 1.000 articles que totes les llengües haurien de tenir i altres principalment d'agricultura, botànica i biologia. També és meu l'article sobre la Serra de Castelltallat al Bages d'on és originària la família materna.

Admiro la Wikipedia en anglès per la gran quantitat de dades i l'exhaustivitat però em fa il·lusió fer créixer la Viquipèdia Catalana i i ajudar a fer-la arribar ben lluny i que sigui una referència per a estudiants i gent amb inquietuds culturals.

M'agrada molt veure com a la Viquipèdia hi col·laboren molts valencians i de les illes i es respecten les variants lingüístiques. També gaudeixo de la facilitat de la comunicació entre col·laboradors.

Sobre la Viquipèdia penso que en realitat els articles de més vàlua són els que no es troben enlloc més, com per exemple els de temes molt locals i alhora interessants. Però també compten els temes més fàcils de trobar en qualsevol llibre o enciclopèdia si se'ls pot donar un toc d'originalitat.