Usuari:Xènia.Concejero/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Stick Art Studio [1]escola[modifica]

L´escola[modifica]

Stick Art Studio es una de les mes antigues acadèmies de maquillatge artístic d´Espanya. Hem estat la primera en oferir una visió global de la professió a través de un curso de formació completa. Portem dècades formant als millors professionals de aquest país, amb professors d´ altíssim nivell i reputació.

Les tècniques d´ensenyament son les mes punteres de la professió[modifica]

Aparquem tots els camps que es poden necessità professionalment: bellesa, fantasia, caracterització, maquillatge corporal y efectes especials de maquillatge. Stick Art Studio es responsable també de la distribució professional de la firma Make Up For Ever en tot el territori espanyol. Amb això garanteix en la sema acadèmia un ensenyament raspallat por un material professional de prestigi internacional e immillorable. Con nosaltres pots arribar a ser lo que volgués ser, fins la profunditat de coneixements que desitges. Por que la nostra meta es formar professionals plenament preparats para entrar en el mercat laboral per la porta gran, sense mitjas tintas. Volem formar als millors.

Contacte[modifica]

Ens pots trobar r en c/ Buenaventura Muñoz, 11 08018 Barcelona, Telf: (+34) 93 412 43 61

Map

Com Arribar[modifica]

Línea mes propera L1 Parada Arc de Trionf.

Make Up Forever[modifica]

L’èxit de la marca [2][modifica]

En 1984, Dany Sanz, pintora i escultora de formació, també  maquilladora i  

directora de una escola de maquillatge,  va decidir crear la  societat Make Up For ever per respondre a la demanda dels maquilladors  professionals. Generosa i apassionada, Dany va crear productes adaptats a totes  les professors  i els estils de maquillatge, des de el mes acadèmic al mes extravagant. El background artístic del que provenen la fundadora es bàsic per  entendre el perquè del èxit de la marca: Tan sols  des de un profund coneixement de la estètica, de la creativitat i de l’art es pot portar a oferir un  producte que realment respondrà a les  necessitats  del professional mes avesat, en les situacions mes compleixes.

Va obrir  una botiga  en la rue de la Boétie en Paris, reservada per els  maquilladors professionals i on trobar  productes  inèdits en el mercat. La tenda (i amb  ella, la marca) es  van convertir  en poc temps en  l´objecte   de culte per els maquilladors del mon  sencer.

Els  professionals  saben que si ja es difícil trobar productes que sàpiga  respondre a les diferents necessitades e idiosincràsies del treball, fer-lo  més con una gama increïblement amplia i rica es tot un somni. Un somni con la garantia total de funcionament i rendiment òptim.

En 1999 Make Up Forever es va unir a LVMH, el conglomerat francès fabricant de bens de luxe mes gran del mon .

La Marca[modifica]

Make up forever[3] es la marca de referencia dintre del mon  del maquillatge; respondre a totes les necessitats professionals de tots els àmbits en el  que es desenvolupa el maquillador. S´ ha convertit para el públic en la línia de color per excel·lència, rica en tonalitats i  textures, la marca avantguardista a seguir per anticipar la moda.

La seva  gama de productes ha anat creient i  guanyant  en qualitat i riquesa al  llarg del temps, fins  abordar pràcticament qualsevol  necessitat professional. Si vols triomfar como maquillador necessites les millors ferramentes: necessites Make Up Forever.

Des de Stick Art Studio en dediquem,  a la venta de Make Up Forever. exclusivament pel  sector professional, una marca amb  mes de 1400 referencies en productes de la mes alta qualitat.

No es d´ estranyar per tant que Make Up For Ever sigui  un dels  preferits d´ algunes passarel·les, como la Miami Fashion Week, series com «Mujeres desesperadas» o Gossip Girl o “vista” a las ballarines del Moulin Rouge i  les acròbates del Cirque du Soleil.

Professors[4][modifica]

Bauba In Make Ups forever

Anna Cartes, Raul Cabanell, Olga Rabassa, Julio Quijano, Mar Rodes, Teresa Casol, Anna González, Corinne Perez, Sergi Oriola, Aina Vela, Nani García, Miriam Asins.