Usuari:Xarxa parental/Xarxa parental Europa

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
BENVINGUT
Ajuda
Agenda
Comunitat
Declaracions
Edita

[Réseau Parental Europe / Parental Network Europe]

Associació europea de protecció al infant i de suport a la parentalitat.[modifica]

Som voluntaris, laics i apolítics, només som mares i pares amb fill i filles en perill i capturats. Ens animen la convenció internacional dels drets dels infants i la Declaració universal dels drets humans.

Varem ésser creats i declarats a Suiza al any 1999 com Réseau parental Europe. Ara estem amb delegats a 14 països del continent a més d'Andorra, el país Valencià i la Catalunya francesa. Treballem amb les institucions, administracions, parlaments i entitats als països de l'UE qu'ens ho demanen. Participem als debats i accions de les associacions de suport a la parentalitat i de protecció al infant als diferents països on tenim delegats. Col.laborem amb les associacions europees, espanyoles i catalanes, la Red parental Espanya es membre fundador de REdUNE

Al desembre del 2001 varem testificar al President de la Comissió d'investigacions del Parlament, el Diputat de Barcelona Josep Maria Rull.

L'any 2006 varem declarar a França davant de la Missió d'informacions sobre la Família i els drets del infant i a la Comissió parlamentaria que va publicar el expedient n°3507 sobre "l'influencia dels moviments amb caràcter sectari i les conseqüències de les seves practiques sobre la salut física i mental dels menors" i a Bèlgica per a les audicions del Senat.

Som a favor de la coparentalitat, de l'igualtat de drets entre mares i pares, volem la desjuridització dels divorcis i separacions, que sigui automàtica i obligatòria la mediació familiar fora del àmbit jurídic, exigim la creació d'unes institucions governamentals, a cadascú dels estats de l'Unió, de suport a la parentalitat i mediació familiar que sigui vigilada per evitar acaparació per corporacions mercantils o organitzacions sectàries.

Esperem col.laborar amb tothom de bona voluntat, per informar, prevenir i protegir les llibertats individuals i drets dels infants.