Usuari Discussió:80.58.37.236

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Benvolgut col·laborador anònim. Sóc l'administrador de Viquipèdia Makinal (de Cocentaina, probablement igual que tu). Hem detectat que estàs comentent actes vandàlics a la Viquipèdia, trencant els convenis establerts i fent modificacions subjectives en articles de la zona del Comtat. Per favor, et pregue que desisteixques, altrament t'haurem de bloquejar. Els teus actes no tenen cap repercussió, car es desfan automàticament. Salutacions. Makinal 09:42 18 des, 2004 (UTC)

Benvolgut col·laborador anònim. Aquesta és la segona volta que t'avisem. Si els teus canvis a la Viquipèdia estàn fomanentats, estàs en tot el teu dret de debatir-los amb altres usuaris i col·laboradors de Viquipèdia, tots escoltarem receptivament els teus arguments. És tan fàcil com donar-te d'alta com usuari registrat i començar un debat en la pàgina de discussió de l'article en qüestió. Altrament si continues fent canvis compulsius (en la nostra nomenclatura, vandàlics), ens veurem obligats a bloquejar-te. Makinal 09:57 18 des, 2004 (UTC)

Els canvis sistemàtics de termes a tot arreu la viquipèdia, sobretot quan aquestos ja són utilitzats de manera generalitzada no són gaire benvinguts. Si creus que a la viquipèdia s'ha d'utilitzar un altre criteri, et convide perquè et registres, i exposes els teus arguments a la pestanya de "Discussió" de l'article corresponent. Salut. --Joanot 10:05 18 des, 2004 (UTC)