Vés al contingut

Usuari Discussió:83.32.68.45

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Coi ets aquell llegendari anònim de les mil IPs, no tinc cap dubte.

M'alegre de tornar a coincidir amb tu.

Crec que seguiré fent-ne ús si és necessari (ha estat en comptades ocasions i per una causa que considere justa), i si no t'havia donat la raó, doncs te la done ara. Segurament és alguna mena d'spam, però per a mí l'spam seguirà sent aquell que té finalitat comercial, bé i no calia escarbar, la mateixa definició és clara:

   són els missatges enviats per un mitjà electrònic, indiscriminadament i massiva, sense el consentiment dels receptors. La seva finalitat generalment és comercial.

Generalment, pel que poden tindre una altra finalitat, només t'estava posant a prova, això és ben bé seriós. No ho dubtes estava posant a prova a eixe anònim, fora qui fora.

Finalment crec que et convindria registrar-te, per poder dirigir-me sempre a la mateixa pàgina, més que res. –Pasqual · discussió · xat 01:54, 12 març 2009 (CET)

   Això sí, un detallet, ningú més que un anònim, qui no ha rebut el polèmic missatge, m'ha expressat el seu desacord, crec que és un bon senyal. No creus? –Pasqual · discussió · xat 02:04, 12 març 2009 (CET)