Vés al contingut

Usuari Discussió:83.45.153.65

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Gràcies per les teves aportacions en l'article Kohaku, però per a no ser eliminat ha calgut introduir canvis en l'article. Fixa't que cal contextualitzar cada article per saber quin és el contingut o d'altra manera esdevé impossible per algú que no conegui el tema. Llull · (vostè dirà) 22:33, 3 ag 2006 (UTC)


Suposo que ja has vist el missatge que et vaig deixar. T'agrairia que et fixessis en els canvis que diferent gent ha introduit en els teus articles i que els apliquessis en els que vagis a fer abans de crear-los. Si no ho fas donaràs més feina a la resta de gent, o pitjor, pots donar lloc a votacions per a què s'elimini l'article amb el que seria feina perduda (ja ha passat amb l'article Kohaku). Si tens cap dubte, millor que preguntis abans de seguir fent sense rectificar. Llull · (vostè dirà) 10:50, 4 ag 2006 (UTC)

Inuyasha[modifica]

Hola Anònim!

Només dir-te que està súper bé que facis tots aquests articles sobre Inuyasha. Només et demanaria que, a mesura que els fas, els anassis assignant una categoria. En aquest cas, la que els correspon és [[Categoria:Inuyasha]]. Només has d'afegir això al final del text i ja està. Gràcies, --Paucabot 13:21, 4 ag 2006 (UTC)

P.S. Estaria bé que et registrassis ...