Usuari Discussió:Periku~cawiki

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Sobre el canvi a la Portada[modifica]

Hola Periku. Què extrany trobarte a la viqui en valencià (uix, perdó, en català-colonitzador-de-terres-valencianes)!! :P Gràcies per haver-me donat informació sobre la proposta d'idioma pugetà de la viquipèdia a meta. Ja hi he posat una resposta. Pel que fa a la teua proposta de canviar la portada de la viquipèdia perquè hi faça referència neutra (tal com "Aquesta versió de la viquipèdia en la nostra llengua..."), sincerament no ho veig malament en aquest cas concret i de manera "aillada". Però veient-lo al seu conjunt, de les implicacions que poden tenir cadascun de les nostres accions individualment, i el que no vull, en cap cas, que açò siga un precedent que justifique una "neutralització" progressiva de tot allò que pose "català" a una "cosa sense nom". Jo preferisc dir a la meua llengua "valenciana" abans que "catalana" (per qüestions de gust, no per rebuig), però també preferisc dir-la "llengua catalana" abans que "la nostra llengua", "eixa llengua", etc... és a dir, una llengua sense nom. Perquè, malgrat que el nom no fa la cosa, la cosa sí fa el nom, i si no n'hi ha nom, és com si la llengua no existira. --Joanot Martorell 16:49 19 abr, 2005 (UTC) --Joanot Martorell 16:36 19 abr, 2005 (UTC)

Votació imminent sobre el nom de la llengua.[modifica]

Ja he acabat de redactar tant la recapitulació del debat com del procediment de les votacions. Quant a les normes, són la meua proposta a hores d'ara, i per això he posat que l'inici de la votació fos dins d'un dia, per si algú creu que s'hauria de modificar, treure, o afegir alguna norma o forma de participació. Podries fer-hi una ullada, a vore si ho trobes tot conforme?. No em respongues a la meua pàgina de discussió, sinò a la presa de decisions, per favor. Gràcies. --Joanot Martorell 12:20, 17 nov 2005 (UTC)

Endavant, tu mateix! --Joanot Martorell 14:08, 18 nov 2005 (UTC)
Que passa? No participes? Vinga, no et faces de pregar! :D --Joanot Martorell 03:01, 20 nov 2005 (UTC)

barcelona[modifica]

Veig que vas participar a l'article barcelona. Ara que és contribució de la quinzena, potser voldràs millorar-lo --barcelona 11:07, 27 nov 2005 (UTC)

Votació de proposta de política sobre noms de la llengua.[modifica]

Hola! T'envie aquest missatge perquè vas participar al sondeig sobre els noms de la llengua. Seguint diverses interpretacions del sondeig, s'ha fet una proposta de política sobre els criteris d'ús dels noms de la llengua que se sotmetrà a votació, en principi, a partir del dilluns dia 12 de desembre, i duraria el termini obert fins el dia 23 de desembre (12 dies). Vos pregue perquè, si en voleu, hi féu una ullada i, si cal, suggeriu alguna correcció o modificació del requisit de participació, de les normes del vot i d'aprovació, així com del mètode de recompte.

Resumidament, a diferència del sondeig anterior, aquesta vegada els vots possibles seràn "a favor", "en contra", o "blanc", i caldrà una majoria de 75% a favor per a aprovar-lo, o una majoria del 50%+1 en contra per a rebutjar íntegrament la proposta, i fer-ne una altra nova a partir de zero. Si no s'aprova amb percentatge suficient la proposta, es discutirà quins canvis calen, i es torna a sotmetre a votació la proposta modificada. També, per a reduir possibles manipulacions per part d'usuaris "fantasma", el requisit per a poder participar és tenir un compte d'usuari registrat a la Viquipèdia dos mesos abans de l'inici de la votació, i amb un mínim de 50 contribucions reals.

Finalment, només em queda encoratjar-vos perquè hi participeu a partir del dilluns. Gràcies. --Joanot Martorell 10:55, 7 des 2005 (UTC)

PD: Per cert, Periku, he vist el teu missatge a la Viquipèdia en castellà sobre el símbol de la rata penada. M'hauràs de perdonar, però, que no t'haja contestat encara, ja veus que estic quasi obssessionat amb tancar el debat de la "refotuda" llengua. Quan això acabe, mirarem de recollir-lo a l'article sobre simbologia valenciana, val? I gràcies per la paciència :D.

Candidatura meua per ser admin a Commons.[modifica]

Hola! M'he presentat candidat per a ser admin a commons. La plana de votacions és a Commons:Administrators, concretament a Commons:Template:Administrators/Requests and votes/Martorell. Si ho creus convenient, m'agradaria rebre el teu suport, ja que ets usuari allà. Salutacions i bon any nou 2006!. --Joanot Martorell 17:51, 6 gen 2006 (UTC)

Moltes gràcies pel teu suport! Gràcies a tu i de molta gent de la Viquipèdia finalment ha estat acceptada la meua candidatura a commons. Ja saps que si necessites quelcom em trobaràs allà, si bé tampoc és gaire cosa el que puc fer a diferència de tu. Siau! --Joanot Martorell 09:36, 16 gen 2006 (UTC)

Sobre l'escut de València a Commons.[modifica]

T'he de confesar que aquest escut l'he fet jo i que, certament, el rat-penat és una versió modificada del logotip de l'associació Lo Rat Penat. Em sorprén la teua perspicàcia, encara que no és la primera vegada. I bé... sí, pot ser molt graciós que haja fet servir eixa rata pinyada, però és que és prou difícil trobar un model a seguir sobre eixe animal heràldic, i a la internet no he trobat res com perquè m'haguera servit de guia per a dissenyar-lo jo mateix. Vas trobar-ne algun model enlloc per la xarxa?. --Joanot Martorell 09:23, 17 gen 2006 (UTC)

El teu compte serà reanomenat[modifica]

20:34, 17 març 2015 (CET)

Compte canviat de nom[modifica]

03:30, 21 abr 2015 (CEST)