Usuari Discussió:81.184.73.151

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola somriure,

Aniria molt bé que et registressis com a usuari de la Viquipèdia, així podries signar en les discussions i podríem contactar amb tu més fàcilment. A més, gaudiries de més facilitats d'ús, com el poder carregar imatges, reanomenar planes o usar eines d'edició avançades com els Viquiestris o els Popups. També tindries dret a votar en les decisions que la comunitat prengui. Si et vols registrar, només cal que segueixis el curt procés de registre clicant l'enllaç on diu 'Registre/Entrada' a la part superior dreta de la pantalla. És fàcil, ràpid, anònim i gratuït!

Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 16:08, 6 set 2010 (CEST)[respon]

Metro[modifica]

Bones, crec que hauries d'evitar crear articles d'estacions de metro que no existeixen i que no estan en obres.

Per altra banda, el perllongament fins a la Torre Jaume I del Tram, és erroni, només és fins WTC.--Vilar (Vine i xerrem) 15:03, 29 set 2010 (CEST)[respon]

He corregit algunes coses, al TRAM, segons l'ATM són 6 estacions i no 4 com havies posat, i la parada Monumental no consta (no consta cap nom, però si especifica que hi haurà enllaços amb Verdaguer i Diagonal).
A la pàgina de TRAM, estava correcte el que has afegit, hi havia un error en la connexió Trambaix - Trambesòs que posava 2018 i en realitat era 2015 com has posat, però llavors quedava duplicat i he esborrat la duplicació al 2018 al ser erronia.
També és correcto lo de Parc del Besòs, però l'ATM a l'estació de la L8 l'anomena Besòs Parc i no com la del TRAM (tampoc específica clarament si hi ha enllaç amb Parc del Besòs del TRAM, però tampoc diu el contrari).
Per cert està molt bé la proposta de metro i tram que fas a http://barcino.info/15/Metro/ .
--Vilar (Vine i xerrem) 15:48, 29 set 2010 (CEST)[respon]
Si us plau, no creis articles d'estacions en només projecte!--Vilar (Vine i xerrem) 20:41, 7 oct 2010 (CEST)[respon]