Viquiprojecte:Patrimoni natural/WLE 2015

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Wiki Loves Earth Logo Wiki Loves Earth 2015 Marjades en la serra de Tramuntana (Mallorca)Massís del Pedraforca
Drecera:
VP:WLE2015

Wiki Loves Earth (WLE) és un concurs de fotografia sobre el patrimoni natural organitzat per Viquipèdia/Wikimedia. Es va celebrar per primera vegada el 2013 en la Viquipèdia en ucraïnès, i el 2014 s'amplià amb la participació d'Amical Wikimedia com una oportunitat per completar la informació del projecte sobre patrimoni natural en la Viquipèdia en català. En 2015 Amical Wikimedia torna a celebrar el concurs per a Andorra i les zones catalanoparlants d'Espanya, i es sumen Wikimedia Espanya i Wikimedia França per a tots dos Estats. Aquest 2015 volem posar l'accent en tots aquells espais encara mancats de fotografia.

Carregueu fotos durant maig (campanya wle-cat)

El concurs té lloc durant el mes de maig de 2015, des del dia 1 a les 00:00h (CET) fins al dia 31 a les 23:59h (CET). Durant aquest període, es poden carregar a Wikimedia Commons les fotos què hi participen.

Normes bàsiques:

  • Només es participa amb fotos pròpies.
  • Les fotos han d'haver estat carregades durant el període del concurs, independentment de quan hagin estat fetes.
  • Les fotos han de ser d'un element identificat en les llistes, o una part distintiva d'aquest element. S'identifiquen amb el codi indicat en les llistes i es recomana una breu descripció si és necessari per evitar ambigüitats d'identificació.
  • Les fotos es carreguen a Wikimedia Commons amb una llicència lliure i amb una adreça de correu definida en el compte d'usuari per poder contactar amb l'autor real.
  • Es valora la qualitat tècnica i l'artística (originalitat, estètica i composició), però l'objectiu final és la utilitat descriptiva per a la Viquipèdia. En aquesta segona edició tindrà més pes en la valoració del jurat el valor afegit de la foto, millorant les fotos ja disponibles o d'espais i llocs que no en tenien cap.
Llistes incloses[ modifica | modifica el codi ]
Andorra
Espais naturals · Estanys · Rius
Catalunya
Illes Balears
País Valencià
Catalunya del Nord
Espais naturals

Afegiu el terme a cercar en la caixa corresponent, al principi sense modificar el text existent.

Andorra

Mapa de tots els punts: OSM (KML)

Catalunya

Mapa de tots els punts: OSM (KML)

Illes Balears

Mapa de tots els punts: OSM (KML)

País Valencià

Mapa de tots els punts: OSM (KML)