Viquipèdia:Contacte/Enllaços

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Per enllaçar amb la Viquipèdia

Podeu posar en el vostre web els enllaços cap a la Viquipèdia que desitgeu. No necessiteu cap autorització.

Tanmateix:

  • No està permesa la descàrrega en cadena del nostre web a través de robots. Si voleu utilitzar articles de la Viquipèdia en massa, teniu a la vostra disposició uns arxius de descàrrega, o poseu-vos en contacte amb la Fundació Wikimedia si teniu alguna necessitat específica.
  • No està permesa la inclusió directa de pàgines nostres en webs de tercers (via IFRAME o similar).
  • Si us plau eviteu incloure directament imatges de la Viquipèdia en el vostre web. Tal inclusió pot anar en contra del dret de l'autor de les imatges, si no es mencionen els avisos legals i els crèdits associats.

Intercanvi d'enllaços i publicitat

La Viquipèdia no practica l'intercanvi d'enllaços ni admet cap publicitat.

És inútil que intenteu posar-vos en contacte per aquest propòsit.

Per afegir un enllaç en un article

El contingut dels articles de la Viquipèdia, inclosos els enllaços externs, el determinen totalment els nostres col·laboradors i no cap comitè editorial. Podeu llegir la nostra norma d'estil sobre els enllaços externs.

No existeix cap compromís per posar determinats enllaços, ni cap compromís per mantenir-los. Queda a criteri dels editors de l'article i no podem admetre cap reclamació al respecte. Si creieu que el vostre web compleix la norma d'estil d'enllaços externs, deixeu un missatge en la pàgina de discussió de l'article perquè els editors puguin atendre la vostra petició.