Viquipèdia:Contacte/Enviar fotos

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contacteu-nos
Contacteu-nos

Jo, o algú que represento, sóc el subjecte d'un article de la Viquipèdia. Desitjo enviar fotos d'aquesta persona per utilitzar-les a la Viquipèdia i els seus projectes germans.

Envieu-les per correu electrònic a: photosubmission-es@wikimedia.org

En aquest correu heu de declarar explícitament:

  1. Que sou el posseïdor dels drets d'autor de la foto—sou l'autor de la fotografia o el beneficiari dels drets en el termes previstos per la llei: l'hereu o dipositari d'últimes voluntats de l'autor, l'editor d'una obra anònima, el cessionari d'una transmissió formalitzada per escrit, l'empresari d'una obra creada per un autor assalariat en virtut d'allò pactat en el contracte. Especifiqueu quin és el cas que s'aplica.
  2. Sota quina llicència la cediu. Qualsevol llicència que escolliu ha de permetre que la foto es pugui copiar i modificar lliurement per tothom (incloent-hi terceres parts no afiliades amb la Viquipèdia) i per a qualsevol propòsit. Recomanem utilitzar la llicència Reconeixement-Compartir Igual 3.0 de Creative Commons.

Si no es proporciona aquesta informació no podrem tractar la sol·licitud. En particular, no podem acceptar fotografies amb un permís de l'estil «per utilitzar a la Viquipèdia». Enviant-nos-la sota una d'aquestes llicències esteu permetent que tothom la pugui copiar i modificar per a qualsevol propòsit. Això inclou utilitzar-la comercialment, però encara retindreu els drets morals i el dret d'imatge que poden limitar la seva explotació comercial.

Tingueu present que no garantim que utilitzem la vostra foto. Ens serà d'ajuda si podeu proporcionar una informació descriptiva bàsica. Qui o què mostra la foto? On es va fer? En quina data? Qui la va fer? De qui són els crèdits? I finalment, en quin article o articles voldríeu que s'afegís?