Viquipèdia:La taverna/Arxius/2004/Abril

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Estètica dels municipis

Estava posant els municipis en taules de l'estil de com ho he deixat a l'Anoia, quan he vist que al Baix Camp i a algunes comarques més ja n'hi ha amb un format ben diferent. Què preferiu? És una simple qüestió de gustos, però desconec el criteri de classificació de les poblacions del segon cas. Llull 15:43 9 abr, 2004 (UTC)

En principi, no crec que importi gaire mentre es faci sempre de la mateixa manera. Mira tambe el que et porti menys feina. Pel que fa a l'estetica, la taula com a Anoia es molt vistosa, pero hi veig el problema de que es massa llarga, i costa d'explorar. En canvi, un llistat mes compacte, com a Baix Camp, permet veure tots els pobles d'un cop d'ull. No es pot fer la taula mes compacta, fent les fileres mes estretes, o fent varies columnes ? Xevi 18:11 16 abr, 2004 (UTC)


Curiositats de la Viquipèdia

Passejant-me per meta.wikipedia.org m'he trobat amb coses curioses que potser ja haureu vist. La primera, la nova interfície que estan dissenyant per a la Viquipèda (les antigues quedarien disponibles a les preferència personals, però aquesta serà la predeterminada). La podeu visitar aquí.

La veritat és que per mi té bona pinta en diversos aspectes (senzillesa, claredat, atractiu, rapidesa...). S'hi està provant tot de coses noves. Una d'elles és aquesta eina, que no sé ben bé si tindrà molt d'ús o si és molt escencial, però en tot cas té la seva gràcia. L'acabo de traduir al català aquí, de manera que no dubteu a corregir totes les errades que hi pogueu trobar. Llull 18:17 22 abr, 2004 (UTC)

Webbyawards

Wikipedia has been nominated for a Webby Award in two categories: Best Practices and Community. See how to vote in the People's Voice awards!

Pregumta

si quiero aprender catalan y estoy en colombia a quien puedo acudir para aprenderlo? en la embajada nio en consulados dan razopn sera que ustedes si me lo podrian decir?