Viquipèdia:WMF Campanya de recaptació de fons

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Campanya de recaptació de fons 2024[modifica]

Cada any, la Fundació Wikimedia (WMF) realitza campanyes de recaptació de fons a diferents parts del món, des dels Estats Units, fins a Llatinoamèrica, Austràlia i Japó. Del 3 al 30 de juny la WMF durà a terme la campanya anual de recaptació de fons a la Viquipèdia en català. Aquesta pàgina és perquè exploreu i proporcioneu aportacions en aquesta campanya de recaptació de fons.

Per què recaptem fons per a la Viquipèdia i els projectes de Wikimedia?[modifica]

La gent dona a la Viquipèdia per moltes raons diferents. La Fundació Viquimèdia, l'organització sense ànim de lucre que gestiona la Viquipèdia, assegura que totes les donacions que rebem es tornen a invertir en servir la Viquipèdia, els projectes de Wikimedia i la nostra missió de coneixement lliure.

  • Som una organització sense ànim de lucre i lectors i donants de tot el món ens mantenen independents.
  • La Viquipèdia serveix a milions de lectors i funciona amb només una fracció del cost d'altres llocs web principals.
  • Les donacions dels lectors donen suport a la tecnologia que fa possible la Viquipèdia i a millores en la manera com les persones llegeixen, editen i comparteixen coneixements a la Viquipèdia.
  • Hem evolucionat per satisfer les noves necessitats en un entorn tecnològic canviant per respondre a les noves amenaces globals.
  • Gestionem les nostres finances de manera responsable i equilibrem les necessitats immediates de la Viquipèdia amb la sostenibilitat a llarg termini.
  • Donar suport a la Viquipèdia vol dir que l'ajudeu a ser més representativa de tot el coneixement del món.
  • Les aportacions dels lectors ens permeten seguir endavant.

Podeu llegir més a aquesta publicació de Medium (en anglès).

A continuació es mostren exemples de bàners de recaptació de fons. L'equip de recaptació de fons de WMF valora les aportacions de la comunitat local al voltant dels missatges de bàners per trobar maneres d'arribar millor als lectors de la vostra zona.

Junts millorem la campanya de recaptació de fons[modifica]

Per garantir un bon començament de la campanya, l'equip de recaptació de fons de WMF està convidant a la recepció d’idees i feedback abans de la campanya per preparar-se per al llançament. Si us plau, afegiu comentaris, suggeriments, preguntes, pensaments i idees generals a la pàgina de discussió. Alternativament, si preferiu posar-vos en contacte directament, envieu un correu electrònic a Julia Brungs a jbrungs at wikimedia dot org.

La Júlia organitzarà una hora de conversa on us podreu passar i parlar de la campanya directament amb la Júlia. Això tindrà lloc:

Recentment hem afegit una invitació per crear un compte i provar d'editar la Viquipèdia al nostre flux de donacions. La crida a l'acció es troba a la nostra pàgina d'agraïment, que els donants veuen immediatament després de donar en línia. Els donants interessats seran dirigits a pàgines de creació de comptes i, a continuació, arribaran a una pàgina d'inici amb característiques pels nouvinguts. Aquesta incorporació pot fer que veieu alguns nous editors a la Viquipèdia en anglès i en català, especialment durant la nostra campanya anual de recaptació de fons a la Viquipèdia en català. Si teniu cap pregunta, utilitzeu la pàgina de discussió.

Si trobeu persones amb preguntes sobre la donació, podeu demanar-los que enviïn un correu electrònic a donate@wikimedia.org.

Exemples de bàners actuals: compartiu les vostres aportacions i creativitat[modifica]

A continuació trobareu els nostres exemples de bàners actuals per a la propera campanya a Espanya. Donem la benvinguda a les idees que potser tingueu per arribar millor als lectors aquest any. (tingueu en compte que també podem mostrar el mateix bàner a l'aplicació per a Android i iOS)

Escriptori gran- català

Afegeix els teus comentaris a continuació


Escriptori petit- català

Afegeix els teus comentaris a continuació


Mòbil gran- català

Afegeix els teus comentaris a continuació


Mòbil petit- català

Afegeix els teus comentaris a continuació