Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Ball de diables

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Al principi diu que és una tradició ben arrelada a Catalunya, País Valencià i Balears (és ben cert), però del País Valencià i de Balears no en parla res, només de la història en Catalunya i tradicions d'ací. Caldria ampliar-lo un poc més amb referències històriques d'aquests llocs, festes majors on s'inclouen, etc. --Pepetps (Podem discutir-ho) 19:21, 15 des 2005 (UTC)

Estic d'acord amb aquesta apreciació de Pepetps. Per altra banda, no sé si aquest article realment s'hauria de dir "Ball de diables" atés el seu contingut, doncs potser hauria de ser "Ball de diables a Catalunya", perquè al País Valencià també hi han colles de diables i correfocs a cabassos. Ara, que tampoc hi veig que es puga afegir gaire cosa més perquè l'article ja es mooolt llarg. Només si duu aquest títol i es modifica la seua introducció, la seua extensió seria raonable, i s'entendria que fes servir la varietat dialectal del català central. L'article de Correfocs o Ball de diables duria una definició i es faria un resum. --Joanot Martorell 00:02, 18 des 2005 (UTC)

Trobo errònia la redirecció de correfoc cap a ball de diables, el concepte de correfoc apareix després de la guerra franquista, amb la creació de la primera colla que fa correfocs a Barcelona, el 1979, a mà de diables de port. Blackhold 21:53, 25 set 2006 (UTC)

Ortografia

Insisteixo amb el mateix tema, no es pot donar un article d'alta qualitat amb faltes d'ortografia. Hauriem de buscar algun correcotr professional pels articles de qualitat?--Xtv (que dius que què?) 23:47, 30 abr 2006 (UTC)