Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Bartolomé Esteban Murillo

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

:L'article és extraordinari en completesa, detalls, suport gràfic, referències. Crec que pot millorar el redactat ja que algunes frases són llargues i complexes, fet que dificulta la lectura. Val la pena que més repassades del text el facin un article encara millor. Aportaré el meu granet. Votaré en acabar la revisió (i la veritat, és llaaaarguet).--Peer (disc.) 09:41, 13 març 2014 (CET)

Un gran article. Però el redactat era feixuc (principalment perquè ja ho és en castellà). Frases molt llargues que en algun moment dificulten la comprensió del text. He tendit a simplificar el fraseig amb reposos més clars (més punts). Un article tan llarg és fàcil de trobar petits errors i caldrien més repassades per acabar-lo de polir. Però per mi, ara és de qualitat.--Peer (disc.) 13:15, 15 març 2014 (CET)
L'article és extens i complet, amb un bon acompanyament de fotografies. Mereix, de totes totes, la distinció de qualitat. Altra qüestió són les referències i la bibliografia, on hi ha diversitat de tipus, que caldria unificar-los. En dos dies hauré refet aquests apartats i ho penjaré a l'article. Crec que aquests apartats s'han de cuidar i valorar més, puix són la garantia d'objectivitat i rigor d'un article.--Columbusalbus (disc.) 23:45, 30 març 2014 (CEST)