Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Batalla de Watling Street

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Encara no he llegit tota la pàgina, però detecto un parell de problemes d'entrada.

1. Britània no es corresponia amb Gran Bretanya, sinó només amb les parts sud i central (aproximadament, Gal·les i Anglaterra, però no Escòcia) fins al Mur d'Adrià. 2. A l'apartat de localització hi ha algun problema d'edició, a partir del mot 'Suetoni', que caldria corregir.--Climent Sostres (disc.) 00:19, 10 oct 2011 (CEST)

Sobre el punt 1, sempre he considerat que Britània era la Gran Bretanya, la pròpia GEC diu el mateix. Del punt 2, el "[Suetoni]" està fet expressament, al ser una informació addicional i inexistent en el text original fa que hagi d'anar entre claudàtors. --Castor (disc.) 17:11, 12 oct 2011 (CEST)
No ens hem entès. 1. És clar que Britània era, en teoria i per als geògrafs, tota l'illa, però la província romana no inclogué mai Caledònia, al nord, més enllà dels murs d'Adrià i d'Antoní, el que ara és Escòcia. 2. No em refereixo als claudàtors. On s'hi haurien de veure unes cometes, jo al menys, hi veig un quadrat, al principi i al final de la frase. Quin signe tipogràfic és aquest?--Climent Sostres (disc.) 18:04, 12 oct 2011 (CEST)
1. Arreglat. 2. El signe és el de les cometes baixes: << >> --Castor (disc.) 10:18, 14 oct 2011 (CEST)
Si és així, ja està Fet Fet!.--Climent Sostres (disc.) 19:34, 14 oct 2011 (CEST)