Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Carles Fages de Climent

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

L'article no ha passat per l'avaluació prèvia, és molt curt (no arriba a 10.000 octets), té molt poquetes fotos, i no té referències, quan hauria de tenir-ne almenys 20 per anar bé, la bibliografia no té ningun ISBN, la part de la biografia és extremedament breu i barreja en el capítol fets i opinions d'altres, no menciona la causa de la mort ni que té un carrer dedicat a Figueres, per exemple. --Panotxa (discussió) 02:01, 17 maig 2008 (CEST)

Apart de tot això que ha dit en Panotxa, no l'he vist a avaluació abans té que anar allà. L'article s'hauria de retirà. Segon, com ha dit en Panotxa, et falten moltes coses, amb perdó però un article així mai serà considerat de qualitat per això et dic que abans de ficar-lo a avaluació hauries de fer molts canvis: més imatges, ficar referències (que és molt important), allargar l'article (és molt curt)... Mikibc (discussió) 10:10, 17 maig 2008 (CEST)

S'ha de retirar

Aquest article s'ha de retirar ja que no ha passat per avaluació, ja ho he comentat fa un parell de dies però ningú ha fet res, jo si no le retirat ha estat per què no si tinc autoritat com per fer això hi ho ha de fer un administrador o qui ho ha penjat! Mikibc (discussió) 19:52, 19 maig 2008 (CEST)

A mi em passa el mateix, considero que no poc treure'l de la votació. --Panotxa (discussió) 22:19, 19 maig 2008 (CEST)