Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Estrella binària

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

L'article és molt bo, tal i com ho és l'original en anglès. Només he trobat una sola (i gairebé imperceptible) falta d'ortografia (excel·lent !!). A títol personal, m'ha encantant el fet que hi figuri adscrit a una categoria -entre d'altres- que encara no existeix (està en vermell), però que tothom que tingui criteri entendrà que és el didàcticament correcte, de la mateixa manera que l'article conté vincles interns a articles que encara no existeixen, i no per això se'ls esborra. Finalment comentar que m'ha agradat que un buròcrata prediqui amb l'exemple, (Sí, ja hem tingut la discussió de que un administrador o un buròcrata són un usuari més..., però està el efecte "valor percebut", de la mateixa manera que el "valor percebut" del batlle del meu poble no és només el d'un ciutadà més...). Malgrat això considero que també hi hauria de votar, que així estarem menys dies per a tenir 10 vots, donada la poca involucració general en les votacions d'articles de qualitat. No per crear-lo un mateix se n'ha de quedar al marge... sinó pot semblar falsa modèstia, ja que pel mateix fet de proposar-lo se n'està reconeixent la innegable vàlua i qualitat que té, encara que l'hagi fet un mateix.--en Capgròs 09:58, 28 oct 2007 (CET)

És un bon article i com ha dit en Capgros, en una categoria que està bé que tingui un article de qualitat. He fet una revisió i he trobat alguna falta i, especialment, alguns redactats que es nota que és traducció de l'anglès. És l'únic punt que veig que cal millorar: una revisió de la redacció d'algunes frases.--Peer 00:08, 31 oct 2007 (CET)
He modificat el meu vot després d'haver-lo revisat de dalt a baix. Crec que és un bon article (ho és a la wiqui anglesa) amb referències, imatges animades molt aclaridores, etc. Crec que havia sigut precipitat proposar-lo com a AdQ sense haver-lo revisat més a fons. Moltes frases no s'acabaven d'entendre, un parell de paràgrafs estaven repetits, hi havia enllaços per revisar, etc. Estaria bé que passés pel filtre d'algun entès en astronomia per acabar-lo de polir. Però crec que es mereix tenir el segell de qualitat.--Peer 08:45, 2 nov 2007 (CET)

Aquest article és molt complet i es nota que hi ha molta feina al darrere, moltes felicitats a l'autor/s! He votat objecció en alguns aspectes perquè encara falten per polir moltes coses, i hi ha frases que no s'entenen. Hauria estat molt millor que hagués passat per la fase d'avaluació prèviament. No obstant, estic convençut que acabarà sent de qualitat si es milloren aquests punts. --Meldor (discussió) 01:30, 27 nov 2007 (CET)