Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Formiga

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Em sembla molt bon article!

Una qüestió: al final d'anatomia externa->mesosoma, on diu cel·lules són cèl·lules? (no ho he canviat perquè potser m'equivoco).

Dos punts a comentar:

  • Crec que li falten molts enllaços wiki a altres pàgines, i amb més motiu si es tracta d'un article de qualitat. N'he posat uns quants, però crec que cal afegir-ne molts més.
  • Hi ha un enllaç a una imatge que no existeix. Com que veig que és d'edició pròpia, no sé si és que encara no s'ha penjat; si no es té previst penjar-la (l'autor de l'enllaç), caldria esborrar-la.--Meldor 23:48, 19 set 2007 (CEST)
En general és un bon article i força complet. Potser es podria ampliar la seva relació amb els ésser humans ja que són animals molt presents en la nostra vida.--Peer 10:19, 27 set 2007 (CEST)
Cal revisar la sistemàtica. En un lloc diu unes 7 subfamílies i amb uns noms. En un altrae lloc (index) en surten 6 amb altres noms. Crec que a més en són moltes més. S'ha de mirar bé.

Ho he revisat i he optat per la proposta de Bolton (2003) que ja apareixia citada en l'article i que és la que han triat també a la wiqui alemanya. Caldria que un especialista de formigues digués la seva.--Peer 20:58, 27 set 2007 (CEST)