Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Getafe

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Atenció a la imatge Imatge:Getafe-mapa1-cat.png en la qual hi podem veure una "i grega" quan es marca de color groc l'àrea de la comarca/àrea metropolitana. Fa falta canviar això, i perfecte. Salut! --Gcm 19:02, 5 maig 2007 (CEST)

La veritat és que és un article molt currat. Pel què he vist és la traducció de la wiki en espanyol. Quadraré algunes fotos i votaré favorable. --Panotxa 20:17, 5 maig 2007 (CEST)

Ya he corregido esa i griega de Imatge:Getafe-mapa1-cat.png. Muchas gracias por los votos! Miguel303xm 20:21, 5 maig 2007 (CEST)

El contingut de l'article és extraordinari: molt complet i informatiu. Felicitacions! Tanmateix, encara cal corregir-ne els castellanismes i altres faltes d'ortografia i gramàtica dels traductors automàtics (p. ex. En la ciutat >> A la ciutat, en 2006 >> el 2006, no va anar >> no va ser, conta >> compta), que s'haurien d'haver corregit si l'article s'hagués avaluat abans de proposar-se com a article de qualitat. --Dúnadan 20:41, 5 maig 2007 (CEST)
Tienes toda la razón, Dúnadan, pero esas correciones yo no las puedo hacer porque no se escribir catalán. Si a alguien le apetece corregir esas faltas, se lo agradeceré enormemente :D Miguel303xm 01:26, 6 maig 2007 (CEST)
Cuando tenga tiempo, yo u otros usuarios, las iremos corrigiendo; pero te recomiendo que en ese caso pongas un artículo a evaluación antes de proponerlo como artículo de calidad. De cualquier forma, si quieres ayudar al proyecto en catalán, y lo hablas, aunque no lo escribes, te animo a que empieces a escribir pequeños artículos en catalán. Te puedo dar enlaces a páginas donde se enseña el catalán y otras donde puedes bajar correctores automáticos. --Dúnadan 19:22, 11 maig 2007 (CEST)


Jo trobo que està força bé com per a ser distingit, però no m'acaba d'agradar com estan posats els enllaços. Sobretot crec que en falten i que moltes vegades s'aplica massa estrictament la regla de no repetir un enllaç a una paraula ja enllaçada prèviament. --SMP​·d​·+ 18:42, 14 maig 2007 (CEST)

Encara cal corregir els errors del traductor automàtic. Un article en castellà amb frases com "la industria anduvo la más importante" [la indústria va anar la més important] en lloc de "la industria fue la más importante" [la indústria va ser la més important], no seria un article de qualitat. El contingut és extraordinari, però aquestes faltes d'ortografia tan elementals s'han de corregir abans de ser distingit. Em pregunto si tots els que han aprovat la llengua i l'estil de l'article han llegit totes les seccions, de debò. --Dúnadan 03:49, 18 juny 2007 (CEST)
D'acord amb el tema dels enllaços i l'ortografia. Crec, a més que cal regularitzar tamanys d'imatges, i acabo de canviar la taula del municipi per la plantilla. De fet, jo no he votat a l'espera de millores, a veure si m'hi poso, perquè per la resta és molt bo.--Panotxa 07:00, 18 juny 2007 (CEST)