Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Lluís XIV de França

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Un model a seguir. Alta qualitat en la informació, autoria col.lectiva i presentació visual atractiva. --Montag73 16:07, 9 des 2005 (UTC)

Voldria valorar positivament aquest article. Només hi ha una cosa que hi trobo a faltar: un apartat sobre la seva influència a Catalunya/Paísos Catalans, va ser comte de Barcelona (1643-52), i ni tan sols es menciona. És un gran article, però està traduít del francés, i hi falta una adaptació final.--Paco 22:45, 17 des 2005 (UTC)

A l'apartat "completesa" he posat un ns/nc per les mateixes raons que en Friviere: potser caldria adaptar-lo mínimament a la nostra Viqui fent una breu referència a la relació de Lluís XIV amb Catalunya. A part d'això és un gran article. --Oersted 11:05, 22 des 2005 (UTC)

Ortografia

He corregit algunes coses d'ortografia, però ja me n'he cansat, queda encara bastant per fer i jo no sóc un expert en el tema. Crec que l'article és mereixedor de ser article de qualitat, però jo no posaria cap article de qualitat amb faltes. Per tant, crec que s'hauria de corregir urgentment. (Es podria posar una plantilla de correccions ortogràfiques urgents?)--Xtv (que dius que què?) 23:31, 30 abr 2006 (UTC)