Viquipèdia Discussió:VIII Viquimarató de la Llengua Catalana/Catalunya Sud

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Eli Chimi (discussiócontribucions)

Bon dia Lluís,


Estava elaborant la llista conjunta de tots els territoris de la pàgina de la Viquimarató i tinc un dubte. És possible modificar la llista per tal que quedi permanentment ordenada alfabèticament?

És a dir, volia deixar la taula ordenada però no he pogut modificar l’ordenació (almenys no ho he sabut fer). S’ha d’ordenar a posteriori des de fora, no se si m’explico. Vull dir quan entres a la pàgina i cliques la capçalera, t’ho ordena alfabèticament, però si vull modificar la llista d’origen, no m’ho guarda.


Gràcies!

Resposta a «Ordenació llista d'articles»

Preparació llistes d'articles per treballar

1
Eli Chimi (discussiócontribucions)

Bon dia Lluís,

Estava preparant les llistes d'articles que s'han de treballar a l'apartat de Catalunya tal i com em va dir l'Anna Domingo però m'han sorgit dubtes (i ella està de vacances):

Mirant els exemples d'Andorra i les Balears he vist que ells posen les fonts seguint el format [1]... Jo les havia posat simplement afegint la web. Cal que les enumeri com ells? Quan s'unifiqui la pàgina amb tots els territoris, s'hauria de tornar a numerar correlativament o bé es mantindria la numeració/denominació de les fonts de cada territori?

Al guió de la pàgina, a l'apartat de Millora d'articles existents: 1.1.Primer pas, no em queda clar el què s'ha de fer. Jo tenia entès que només havia d'entrar els articles de la llista existents i els nous segons la nostra llista que havien validat des de la revista Enderrock.

Em podries mirar si vaig bé?

Gràcies!

Resposta a «Preparació llistes d'articles per treballar»
Cap més tema anterior