Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Viquipedistes/Catalunya/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Segurament ja hi haurà hagut discussions semblants, però...

La inclusió d'Alacant, València, etc. dintre de l'apartat Catalunya (deixant a part les nostres conviccions), no és una falta contra el NPOV/PdVN? Crec que ens hauriem de limitar a reflexar fets físics actuals i "tal com són" en comptes de projectar "desitjos" o les coses "com haurien de ser". El tractament que dóna -per exemple- la versió anglesa de la wikipèdia al conflicte israelita-palestí (temes com si la capital de l'estat d'Israel és Jerusalem o Tel-Aviv etc.) sembla un model a seguir pel que fa als civilitzats esforços que fan els wikipedians per a assolir la neutralitat dels articles (no dic que els estigui sent fàcil, clar...)

En fi, què en penseu? --ArinArin 12:37 25 mar, 2004 (UTC)

Jo, n'estic fins als nassos de corregir qüestions d'aquest tipus. Aquesta entrada se'm deuria colar durant un temps absent o mentre no vaig para de corregir les esborrades de les províncies valencianes com si aquestes no eixtissin i que un altre posava a l'apartat de Viquipedistes/Països Catalans (ara ho canviava ell, ara jo, ara ell, ara jo, i sense contestar-me ni donar-me cap explicació). Jo fins i tot proposo acabar amb les pàgines de viquipedistes (ara ja la tenim automatitzada) i que aquesta mena de llistats es posin a meta.wikipedia.org on hi he vist coses semblants. apa, que tinc poc temps, adéu! Llull 13:04 25 mar, 2004 (UTC)
Si aquestes llistes han de donar lloc a "edit wars", jo recolzo la moció d'esborrarles.--ArinArin 13:13 25 mar, 2004 (UTC)