Viquiprojecte:Cicle de sessions a distància d'Amical Wikimedia 2020/Camí cap a un article de qualitat

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
El camí cap a un article de qualitat

Com crear un article que sigui un dels màxims exponents de la Viquipèdia
En aquesta sessió s'explicarà el camí que ha de seguir un article per convertir-se en article de qualitat o article bo i es donaran consells als participants que vulguin provar-ho. Vegeu totes les activitats a l'agenda d'actes i trobades.

Descripció de la sessió
Els articles bons i de qualitat són un dels millors aparadors que té la Viquipèdia. Per convertir-se en contingut de qualitat, els articles han de complir una sèrie de requisits i passar per un procés d'avaluació i votació rigorós. En aquest taller s'explicaran aquests criteris, el motiu pel qual s'apliquen i com els usuaris de la Viquipèdia poden crear contingut que assoleixi aquestes distincions.
Dificultat mitjana Aquesta sessió està orientada a persones que ja coneixen, més o menys, el funcionament bàsic de la Viquipèdia i/o dels seus projectes germans.
Data i hora
5 de maig de 2020, de 18:00 a 19:00 CEST
Moderador i aforament
La sessió estarà dirigida per Alistair Spearing (nom d'usuari viquipedista: Leptictidium), membre d'Amical Wikimedia.
L'aforament recomanat és d'unes 40 persones connectades.
Utilitzar Jitsi
Jitsi és un programari lliure, de codi obert i traduït al català per hostatjar videoconferències multitudinàries. Si empreu un ordinador portàtil o de sobretaula, podeu accedir a través de l'enllaç d'inici de pàgina. Tant si voleu feu servir el mòbil com si voleu configurar la sessió en català, feu clic a les instruccions del botó de l'esquerra.
Assistents registrats
Apunteu el vostre nom real o d'usuari al botó de l'inici de la pàgina o bé envieu un correu electrònic a l'adreça tallers@wikimedia.cat.
  1. Manel Pich
  2. Biblioteca el Molí
  3. Meritxell Casadesús Insa
  4. Gelatdeneui...
  5. Beusson
  6. Voraviu
Coordinació
Aquesta activitat semipresencial està organitzada i coordinada per Amical Wikimedia. Està integrada en el programa marc d'Educació i també en el de Comunicació Externa.
Totes les nostres activitats estan subjectes al coneixement i compliment d'un protocol antiassetjament.
Envieu-nos un correu electrònic a tallers@wikimedia.cat.