Viquiprojecte:Consultes a la base de dades

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Drecera:
PR:CBD

Objectiu[modifica]

Aquest viquiprojecte preten organitzar la creació i actualització de llistes d'articles/categories/etc.. creades a partir de consultes a la base de dades. Degut a la feina que suposa actualitzar aquestes consultes, la idea no és actualitzar-les periodicament, sinó quan s'hagin processat bona part o totes les files de cada pàgina.

Participants assidus[modifica]

Si les teues contribucions a la Viquipèdia sovint es tracten en articles relacionats amb aquest viquiprojecte, afegiu-vos al final de la llista amb el codi de --~~~~. D'aquesta manera, si necessitem ajuda en algun aspecte, sabrem quins viquipedistes probablement sabràn ajudar-nos millor.


Descripció del Viquiprojecte[modifica]

Eines usades en aquest viquiprojecte;

mysql --user=root mysql -p
create database ca;
use ca;
show tables;
source /ruta/a/l/arxiu/arxiu.sql
select ... INTO OUTFILE "/var/tmp/arxiu.txt";

Tasques[modifica]

Pàgines existents

Sol·licituds[modifica]

Deixeu ací les sol·licituds per a noves pàgines de consultes a la base de dades o per a actualitzar-ne alguna de concreta.

Actualització[modifica]

Cal actualitzar; Viquipèdia:Articles demanats/fr, Viquipèdia:Registre de pàgines sense commons, Viquipèdia:Plantilles sense categoria. --Joanjoc (discussió) 21:24, 15 maig 2007 (CEST)

Coordenades[modifica]

Llista de pàgines que tenen un interwiki a una pàgina de la versió en anglès que inclou una plantilla de coordenades i que no tenen coordenades a la versió en català. Llull · (vostè dirà) 21:25, 15 maig 2007 (CEST)

Fet Fet! --Joanjoc (discussió) 23:37, 20 maig 2007 (CEST)
Molt bona feina! Un bot posar-les ja seria l'hòstia, no? :p Llull · (vostè dirà) 23:46, 20 maig 2007 (CEST)
Jo no sabria com posar-m'hi... el que potser si que caldria és retocar algunes plantilles per a que mostrin l'enllaç a més de les coordenades... --Joanjoc (discussió) 18:13, 21 maig 2007 (CEST)
Cert, aldria retocar plantilles que ja tenim per fer que entenguin el mateix codi de coordenades que en la versió en anglès. Les plantilles d'estats per començar. Llull · (vostè dirà) 19:25, 21 maig 2007 (CEST)

Més de coordenades[modifica]

El que es demana a Viquiprojecte:Coordenades geogràfiques/Manteniment de Coordenades. A més, estaria bé que un bot canviés automàticament totes les comes dintre de les plantilles de coordenades per punts. 88.27.89.73 15:30, 9 set 2007 (CEST)

Nombre d'interwikis i mida de l'article[modifica]

M'agradaria tenir una taula amb les pàgines ordenades per nombre d'enllaços interwikis i al costat la mida de l'article. Es pot fer? --Micru (disc.) 23:57, 4 oct 2010 (CEST)