Viquiprojecte:Cornellà de Llobregat

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Viquiprojecte
Cornellà de Llobregat

Drecera:
VP:CORN

Sobre el projecte

El Viquiprojecte Cornellà de Llobregat és un projecte que té com a objectiu la creació, la millora i la contrastació bibliogràfica d'articles relacionats amb el municipi de Cornellà de Llobregat a la Viquipèdia en català i en altres llengües. La principal finalitat, doncs, és disposar del màxim coneixement sobre la ciutat en llengua catalana i en tots els idiomes possibles, i que aquest sigui d'una qualitat excel·lent.

És una iniciativa de viquipedistes de la ciutat impulsada i coordinada per l'associació sense ànim de lucre Amical Wikimedia, que vol donar a conèixer, per altra banda, les capacitats de la Viquipèdia com a eina educativa, cultural, divulgativa i de cohesió lingüística. Hi participa la Xarxa de Biblioteques de Cornellà i està recolzada per l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Pretén implicar el major nombre de persones, estaments i comunitats de Cornellà en la construcció d'un coneixement lliure i col·laboratiu, que permeti apropar-se des d'una perspectiva més propera i tecnològica al territori i la cultura, amb un benefici comú per a tothom.

Quan deseu les edicions en articles de Cornellà, utilitzeu l'etiqueta #viquiCornellà al resum de modificacions.
Agenda
Agenda
Activitats i projectes
Activitats i projectes
Escoles
Escoles
Articles i tasques
Articles i tasques
Progrés
Progrés
Bibliografia
Bibliografia
Participants i contacte
Participants i contacte