Viquiprojecte:Il·lustració científica/Viquimarató

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Viquiprojecte: Il·lustració científica
Viquipèdia
Drecera:
VP:MIC
Biblioteca Sagrada Família de Barcelona

La Viquimarató il·lustració científica és una activitat organitzada per l'ACCC i Il·lustraciència i compten amb el suport de Biblioteca Sagrada Família, Amical Wikimedia i el patrocini de la FECYT i el MINECO. L'objectiu de crear i millorar els continguts de la Viquipèdia en relació a aquesta temàtica.

Quan
El 17 de novembre de 2015 a les 18:30
On
A la Biblioteca Sagrada Família'

Context[modifica]

La il·lustració científica i jo" és un cicle d'activitats que es duran a terme del 20 de novembre fins al 15 de gener de 2016 al centre de recursos d’il·lustració científica i naturalista de la Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte, creada el passat mes d’abril per la pròpia biblioteca i l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), a través de la iniciativa Il·lustraciència, amb el patrocini de la Fundación Española para la Ciencia y Tecnología (FECYT) i el Ministeri d’Economia i Competitivitat (MINECO). L’objectiu d’aquest centre és apropar la il·lustració científica al públic. Els visitants de la Biblioteca periòdicament es trobaran diferents exposicions a l'espai Jove de la Biblioteca. Les il·lustradores que mostraran la seva obra en aquesta primera edició són:

En el marc d’aquest cicle, el pròxim 3 de novembre a les 19:30h tindrà lloc a la sala d'actes de la Biblioteca una taula rodona oberta al públic general amb sota el títol “La il·lustració científica en el segle XXI” en la que participaran les artistes que han exposat la seva obra a la biblioteca.

Així mateix, en el marc de la Setmana de la Ciència, el 17 de novembre les 18:30h, una Viquimarató sobre il·lustració científica. I el 19 de desembre a les 17:00h es realitzarà un taller de dibuix gratuït. Aquestes activitats estan organitzades per l'ACCC i Il·lustraciència i compten amb el suport de Biblioteca Sagrada Família i el patrocini de la FECYT i el MINECO.

Què és una Viquimarató?[modifica]

Una Viquimarató és una activitat on un grup de viquipedistes es troben físicament en un lloc —sovint una biblioteca— per ampliar el màxim possible un article i/o temàtica determinada de l'enciclopèdia. Ja s'han fet diverses maratons (Vegeu llista completa). És una bona manera de fer créixer un article d'una manera ràpida i també de socialitzar un Viquiprojecte. És també una manera ideal d'iniciar-se en l'ús de la Viquipèdia!

Programa[modifica]

Hora Activitat
18:30 h Inici de la Viquimarató
20:30 h Fi de la Viquimarató


Participants[modifica]

  1. Illustraciencia
  2. Raultoran
  3. Silviaestall
  4. Tgpous
  5. ALICIA_5623
  6. Laiacreusg
  7. Dvdgmz

Ajuda a l'edició[modifica]


Enllaços externs[modifica]