Viquiprojecte:Wiki Loves the Catalan Parliament/Reglament

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Wiki Loves the Catalan Parliament
Tardor 2014
#parlament
  1. El projecte Wiki Loves the Catalan Parliament és una activitat comuna dels viquipedistes. Els participants han de respectar-se mútuament i valorar el treball dels altres.
  2. La vestimenta, l'aparença i el comportament dels participants haurà d'estar a l'altura del Parlament de Catalunya.
  3. Tots els diputats que ens vinguin a veure seran fotografiats i/o filmats. Si un participant no vol fotografiar determinat/s polític/s, cal que informar-ne els encarregats del projecte abans que comenci per tal que puguin trobar una solució al problema.
  4. Els participants es comprometen a carregar el material generat en el marc del projecte, que es pot processar. Poden escollir qualsevol de les llicències lliures acceptades per la comunitat viquipèdista.
  5. Els participants s'abstindran de fer qualsevol mena de propaganda política (p. ex. portar símbols d'algun partit, mostrar pancartes…).
  6. Els participants hauran de comunicar els seus detalls personals als encarregats del projecte, ja que el Parlament de Catalunya demana aquesta informació per permetre'ls l'accés. No es farà cap exempció. Aquestes dades s'esborraran una vegada acabat el projecte i no es comunicaran a terceres parts que no siguin imprescindibles per la realització del projecte.
  7. Els encarregats del projecte són els responsables de l'èxit del viquiprojecte. Per tant, els participants hauran de seguir les seves instruccions. Els encarregats podran expulsar qualsevol participant que cometi una infracció greu de les regles.
  8. Els encarregats podran delegar funcions i autoritat en altres participants durant la seva absència.
  9. Els participants han de respectar en tot moment el reglament del Parlament i seguir les instruccions del personal parlamentari.
  10. Els participants es comprometen a esborrar qualsevol fotografia o vídeo desestimada per un diputat per motius estètics.