Usuari Discussió:Vriullop/2009 01-03

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Seguint la idea del Cristòfor Colom català fa unes setmanes que va aparèixer l'article de la teoria catalana que defensa que l'autor de La Celestina és català. L'article té moltes deficiències i com té vist molt actiu en l'altre article potser t'interessaria col·laborar.--KRLS , 00:48, 2 gen 2009 (CET)

Coordenades

Bé, cap problema. Doncs suposo que serà canviar "name" per "nom". Gràcies per l'avís.--Joancreus · 15:58, 3 gen 2009 (CET)

canvi de nick

Hola, a veure si em pots canviar el nick del denou a wikinauta. gràcies.--Denou (discussió) 19:13, 3 gen 2009 (CET)

Escut

Hola, Vicenç! He redactat aquest article i com em vas ajudar l'altra vegada amb aquest altre, em preguntava si quan puguis podries fer-hi un cop d'ull. Gràcies pel teu temps. --Josep Gustau - Discussió 19:23, 3 gen 2009 (CET)

Moltíssimes gràcies, company. Una abraçada i feliç any nou! --Josep Gustau - Discussió 20:00, 3 gen 2009 (CET)

Plantilla:Referències

Em sembla que des d'aquesta edició teva les referències ja no surten en lletra més petita com abans, està fet expressament o és un error? Gràcies.--Quico (discussió) 20:46, 4 gen 2009 (CET)

Efectivament em calia refrescar el navegador, ara ja ho veig com sempre. Gràcies i perdona la molèstia.--Quico (discussió) 21:51, 4 gen 2009 (CET)

afroamericans

Si us plau, us agraïria molt i molt que consultessiu la discussió de la pàgina de la Categoria:Afroamericans i el que he posat a la pàgina de discusió sobre el tema a la pagines de discussió dels usuaris: 83.49.228.88 i Leptictidium. Allà dóno les meves raons. Per mi és molt important que hi poseu el què en penseu. --Pitxiquin (discussió) 01:43, 5 gen 2009 (CET)

Cristòfor Colom

Que aconselles fer amb l'entrada Cristòfor Colom? --XpoferenS (discussió) 13:07, 5 gen 2009 (CET)

Vandalisme

Ok, em calmo. Gràcies.--Georg-hessen (discussió) 20:12, 6 gen 2009 (CET)

Sitenotice

Hola. Perdona per la tardança però és que estic força enfeinat com suposo que haureu comprovat tots plegats Neguit. El text en qüestió ve regulat pel missatge meta:MediaWiki:Centralnotice-shared-donate-text-small/ca. Pots demanar a un admin de meta que ho canvii per redactat comodí com ara «el projecte Viquipèdia», tot i que pels pocs dies que li queden i considerant que no he pogut traduir el thank you no sé si farà falta. --SMP​ (+ disc. xat) 02:37, 8 gen 2009 (CET)

Xavier Galan

Gràcies, ja he completat la proposta. Pau Cabot · Discussió 20:56, 12 gen 2009 (CET)

Betawiki update

Hoi, when you check where the Betawiki update for Januari is, you will be pleasantly surprised ... I think ... Thanks, GerardM (discussió) 23:57, 12 gen 2009 (CET)

Plantilla

Us convido a participar a la següent discussió: Plantilla Discussió:Lingüística catalana. --Vilarrubla (Vine i xerrem) 00:39, 14 gen 2009 (CET)

:-)

Hola Vincenc. Ya me ha explicado Leptictidium lo que puede ser. Creo que el asunto está aclarado (debe ser cosa de los artículos Interwiki), así que quito lo que he puesto antes. Lo quito porque no quiero llenar tu página de discusión de malos rollos pero si consideras que debe estar, reviertes esto y ya está.

Gracias por todo y un saludo.

Lex Sparrow (discussió) 17:15, 14 gen 2009 (CET)

Benvingudes

Vaja... Ara entenc que la gent s'empipés, no sabia que l'opció marcada per defecte fos rebre un avís per e-mail. Pensava que només se n'assabentarien quan vinguessin a la Viquipèdia i veiessin que tenen nous missatges. Aleshores, d'acord, només donaré la benvinguda als que hagin fet un mínim d'una edició (només cal arreglar un petit paràmetre del bot). En qualsevol cas, penso que s'hauria de canviar l'opció marcada per defecte, a mi no m'agradaria rebre correu de la Viquipèdia a menys que fos algun usuari que es vol posar en contacte amb mi. – Leptictidium (discussió) 10:01, 15 gen 2009 (CET)

Festes de la Magdalena

Tal i com et vaig anunciar a Viquipèdia:La taverna/Arxius/General/2008/03, t'informe que les festes de la Magdalena de Castelló de la Plana per a enguany se celebraran del 14 de març de 2009 al 22 de març de 2009. Com veus, enguany hi ha intersecció entre la Magdalena i les Falles. Potser es podria anunciar la Magdalena els dies 14, 20, 21 i 22 de març i les Falles el 15, 16, 17, 18 i 19 de març. Cordialment, Corretger (discussió) 11:43, 15 gen 2009 (CET)


Problemes legals

Hola:

Hauries de visitar Categoria Discussió:Afroamericans. Allí he plantejat un problema legal que podria comprometre aquest projecte. --Bestiasonica (discussió) 10:54, 16 gen 2009 (CET)

Valencià de transició

Hola, m'agradaria poder renombrar la pàgina català de transició a valencià de transició, però com ja està creada no puc, a veure si em podries ajudar, gràcies. Hi ha problemes de consens perquè hi usuaris que es neguen discutir res, espero així poder solucionar-ho. --Hotchkiss (discussió) 11:48, 16 gen 2009 (CET)

Ok, a vore si arribem a consens, espero que els usuaris no siguin intransigents, si no s'arriba a consens no serà per part meva --Hotchkiss (discussió) 12:04, 16 gen 2009 (CET)

Catalunya NO és un pais, a veure si us queda clar. I ho dic com a català que sóc. Mai no ha estat un pais, ni ho és ni ho serà mai. Estem a una Enciclopèdia i la neutralitat en tots els sentits es fonamental. Em sembla una veritable vergonya que una regió tan avançada com Catalunya segueixi tan ancorada en idees tan endarrerides i que no tenen cap futur. Però el que és veritablement vergonyós i, fins i tot, alarmant és que a una institució lliure, independient i dedicada a la difusió del saber humà com és Wikipedia també s'en vegui contaminada pel nacionalisme, que ja corromp des de fa molt de temps a tota la societat catalana. Així que demano, si us plau, que es rectifiqui els articles Catalunya i Pais Valencià (on es diu que són països) que es deixin d'adoctrinaments polítics que tan sols perjudica a Catalunya i a nosaltres els catalans.

Espero que les meves paraules serveixen per a alguna cosa, perque sé que us agrada molt fer oïdes sordes i mirar-hi a un altre costat.

--Casio de Granada (discussió) 19:32, 17 gen 2009 (CET)

MiC i Bcn

Bones V.Riullop, creant alguns articles de Montferrer i Castellbò, he vist al moneclator que Sallent de Castellbò no està anomenat segons el nomenclator, ja que diu que és Sallent. He intentat canviar-ho a Sallent (Montferrer i Castellbò), però ja existeix la redirecció i com que s'especifica que no es faci amb un copia i empega, t'ho faig saber.

També volia comentar-te que vaig estar editant alguns barris de Barcelona, espero haver-ho fet bé, per endreçar-los una mica a partir de la plana de barris de la web de bcn.

1. tant el Clot, com El Camp de l'Arpa del Clot redireccionen al El Clot - Camp de l'Arpa. Segons la web, són dos barris diferents i he creat Camp de l'Arpa del Clot (com diu a la web) i he canviat la redirecció El Camp de l'Arpa del Clot. Però ara caldria passar la informació dEl Clot - Camp de l'Arpa a Clot (com l'anomena la web).

2. Un altre problema és el districte de Sant Martí està mal anomenat Sant Martí de Provençals, volia passar la informació que hi ha a Sant Marti de Provençals a districte de Sant Martí per poguer editar l'article de Sant Martí de Provençals com a barri i no com a districte.

Espero have-me explicat correctament.--Vilarrubla (Vine i xerrem) 00:44, 18 gen 2009 (CET)

Merci, ja ho afegeix-ho a les discussions corresponents.--Vilarrubla (Vine i xerrem) 15:56, 18 gen 2009 (CET)

Plantilles

Hola! He creat Categoria:Infotaules, tot i així crec que molts dels articles que són a Categoria:Plantilles d'informació (i subcategories) són infotaules tot i que no ho posi en el seu nom. No he trobat, potser per ignorància, cap lloc on s'especifiqui quins haurien de ser els criteris per a definir que és una infotaula. Saps on trobar-ho? --Bestiasonica (discussió) 15:05, 20 gen 2009 (CET)

Gràcies. Miraré d'anar fent-ho mica en mica. Salut! --Bestiasonica (discussió) 17:16, 20 gen 2009 (CET)

Txec users

Jo també ho he obert, deu minuts després de tu Neguit. Si t'encarregues tu de fusionar les dues pàgines no ens tornarem a trepitjar hahaha. --SMP​ (+ disc. xat) 15:08, 20 gen 2009 (CET)

S'escriu txequiuser hehehe Bé de moment esperarem els nous candidats per decidir si renove o no. –Pasqual · discussió · xat 18:09, 20 gen 2009 (CET)

Bukharà/Bukhara

Ho he intentat respondre tan bé com he sabut a la discussió... –Enric (discussió) 14:48, 21 gen 2009 (CET)

pujar un arxiu

com puc pujar un arxiu? --Blas de Lezo (discussió) 23:38, 23 gen 2009 (CET)

votacions

hola per a votar en una proposta d'esborrat que requisits són necessaris? creo acordar-me que al votar en la proposta d'esborrat de L'Ajuntaera va haver problemes amb el meu vot gràcies--Blas de Lezo (discussió) 08:53, 24 gen 2009 (CET)

checkuser translation

Uhm, el PasqualBot m'ha xivat de la teua presència al canal de vandalismes.

A mi que checkuser es traduïsca per "verificador de comptes d'usuari" hem sembla excessiu i em sempre ho tinc pendent. L'altre dia ho tenia a la punta de la llengua i no m'ixia, realment no és controlador la paraula que volia dir sinó revisor. Bé, ja'm diràs el teu parer, si això ho proposaré a Viquipèdia Discussió:Verificador de comptes d'usuari. –Pasqual · discussió · xat 12:18, 24 gen 2009 (CET)

Primer que res, ja coneixa el teu penchant fa l'ullet, però no sabia que n'eres el responsable ni que fora un calc del francés.
Quant al tema, el que no m'agrada és que tingam que emprar una expressió tan llarga, és pràcticament una definició per se. Proposaré revisor. –Pasqual · discussió · xat 16:13, 24 gen 2009 (CET)
Només dir-te que he iniciat Viquipèdia Discussió:Verificador de comptes d'usuari. –Pasqual · discussió · xat 01:33, 28 gen 2009 (CET)
Per cert, l'episodi anecdòtic de controlador en lloc de revisor, també fou un gal·licisme de de la meua part, i es deu als tipets de la gorra del metro. –Pasqual · discussió · xat 10:00, 28 gen 2009 (CET)

Denominacions del País Valencià.

Atès que alguna vegada vas mostrar el teu interès sobre el tema de les Denominacions del País Valencià, et suggerisc que faces una ullada a les vies que s'estan proposant per a arribar a un consens, així com deixar-ne constància. Vegeu la proposta que hi he fet. Salutacions. --Joanot Martorell 12:23, 24 gen 2009 (CET)

Witold Lutoslawski

Witold Lutoslawski

Aquest és el correcte l'altre porta un signe estrany a la l de Lutoslawski i per això volíem eliminar l'incorrecte. Gràcies

evt0809

El nom correcte és Witold Lutosławski, ja ho he corregit.--Lohen11 (discussió) 21:38, 24 gen 2009 (CET)

Mediawikis

Ja que segons VP:CHVP en teoria és incorrecte i s'ha d'evitar, podries treure el codi de "small" de la caixa de caràcters especials? 83.49.108.204 (discussió) 11:02, 25 gen 2009 (CET)

Ho he traslladat a MediaWiki Discussió:Edittools per si hi ha cap comentari. --V.Riullop (parlem-ne) 15:33, 25 gen 2009 (CET)

Un altre detall: quan es pitja sobre el codi que ha de generar una galeria d'imatges, hi apareix el codi "imatge:" suposo que el que s'hauria de veure és el codi "fitxer:". 83.49.108.204 (discussió) 12:31, 25 gen 2009 (CET)

Fet Fet! a MediaWiki:Monobook.js. --V.Riullop (parlem-ne) 15:33, 25 gen 2009 (CET)

Plantilla infocatm

Acab de crear {{Infocatm}}, però ara he pensat que potser és fàcil usar {{Infocat}} amb un paràmetre i així no tenim dues plantilles diferents. Ho saps fer tu? Pau Cabot · Discussió 15:52, 25 gen 2009 (CET)

Més que res, ho he fet perquè és bastant còmode anar simplement aferrant
{{Infocatm}}
{{Commonscat}}

[[Categoria:Ciprínids]]

a les categories que va creant en Panellet (Categoria:Ciprínids). Pau Cabot · Discussió 16:11, 25 gen 2009 (CET)

Illa Timoteo Domínguez

Hola, Vicenç. Com va això? Si tens una mica de temps, em podries fer un cop d'ull a aquest article? Gràcies per la teva ajuda de sempre. Salutacions, --Josep Gustau - Discussió 16:12, 25 gen 2009 (CET)

Plantilles d'informació

Hola:

Podries passar-te per Viquipèdia Discussió:Plantilles d'informació. He afegit un comentari que crec que et pot interessar. --Bestiasonica (discussió) 17:40, 25 gen 2009 (CET)

Les referències d'en Jolle

Hola: He iniciat Plantilla:Smaller History of Rome, Plantilla:Dictionary of Greek and Roman biography and mythology per tal d'anar citant les fonts dels articles del món clàssic. També he deixat un comentari a la discussió de la taverna sobre els articles d'en Jolle. He proposat algunes solucions que crec que poden resultarn. M'agradaria saber que n'opines. També crec que s'haurien de protegir aquest tipus de plantilles, ja que qualsevol podria dur a terme vandalisme i que un cop comprovades pràcticament no haurien de ser modificades. Ja diràs el que penses. Salut! --Bestiasonica (discussió) 18:40, 26 gen 2009 (CET)

Ok. Potser podríem anomenar-la Plantilla:Smith 1 . Per les tres cites ho vaig fer així perquè cadascuns dels tres volums estan en enllaços web diferents. Saps com es pot fer per a posar-los tots tres a la mateixa cita? Encara vaig una mica perdut en la sintaxi de les plantilles... Pel bloqueig ja m'imaginava el que diries, només que vaig veure que a l'anglesa els tenien bloquejats i tenen part de raó. Un atac vandàlic a aquest nivell tindria repercussions a les cites de tots els articles que les continguessin i afectaria les cites un dels pilars sobre els que es fonamenta la viquipèdia. Per això ho havia dit. Salut! --Bestiasonica (discussió) 21:05, 26 gen 2009 (CET)
Ok! Si et sembla reanomenaré la plantilla pel títol que et vaig comentar ahir. Ah! I moltes gràcies per les modificacions. Les tindré en compte per a fer altres plantilles d'obres que puguin ser citades d'aquesta manera. Però hi haurà una feinada per a col·locar-les. Que me'n dius de fer-ho via bot? En jolle m'havia comentat que s'havia valorat aquesta opció. --Bestiasonica (discussió) 14:07, 27 gen 2009 (CET)

EM pot ajudar?

Company, no entenc que passa a http://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Deletion_requests/Image:Capitulacionsori.jpg No entenc que diuem cada un dels intervinents dons no entenc l'anglès amb fluidesa, i tampoc entenc quin es el problema. Aquesta imatge porta en el meu ordinador molts anys abans de que existis el portal PARES aquest. De fet no tinc idea de tot aquest liu de les llicencies.T'agrairia ajut. Ademés aquesta imatge jo la vaig pujar i possar en una entrada. Ara diu que no hi es enlloc. Vol dir aixó que algú l'ha tret sense dirme res o que vol dir? I tampoc entenc el sistema de que la gent en comptes de comunicarse actui com si d'una policia politica es tractès. Tant costa enviar un missatge donant l'opinió abans de fer una denuncia? O esque aquí tothom mira com fer la punyeta als altres? No entenc res, de debó. --XpoferenS (discussió) 14:18, 12 gen 2009 (CET)

Fa dies vaig demanar ajut sobre aquest tema i ningú m'ha fet cas. La cosa s'està enmerdant i acabarà malament. Em sento indefens. La culpa no serà meva, pero jo no penso consentir cap tonteria a aquell energument. Vosaltres mateixos. --XpoferenS (discussió) 20:34, 26 gen 2009 (CET)

Molt agraït. A mi em sembla molt bestia que un arxiu de fot 500 anys algú reclami drets. Jo no se d'on la vaig treure, fa anys que la vaig escanejar, imagino que d'algun llibre de primers de segle passat, pel color. No recordo quin, ni penso possarme a buscar per a satisfer a l'home aquell. Aquest home realment no te res mes a fer? Be, esperem a veure que fan i segons el que facin, ja farem una alternativa. --XpoferenS (discussió) 15:21, 27 gen 2009 (CET)

permís

podries mirar-te (a la meva discussió) el tema de guifi sense fils i tot plegat? Sé que ja vas avisar l'usuari l'altra vegada, gràcies --barcelona (discussió) 10:09, 28 gen 2009 (CET)

Quan algú és inexpert

Quan algú és inexpert en la Viquipèdia és fàcil equivocar-se sense adonar-se'n i introduir errors sense voler com aquest. Crec que algun administrador amb autoritat hauria de donar un toc d'atenció als habituals tractes ofensius d'en Georg-hessen com aquest que espantarien a qualsevol de participar. 88.19.143.79 (discussió) 23:20, 29 gen 2009 (CET)

Blocat temporalment. --V.Riullop (parlem-ne) 08:51, 30 gen 2009 (CET)
Així doncs haig de pensar que consideres que aquesta edició és una errada d'un innocent novell, i no pas cap acte vandàlic?--Georg-hessen (discussió) 13:24, 31 gen 2009 (CET)

Deixa'm que et parle d'est user, se trata d'un vell conegut en la wikipedia en espanyol tambe pels mateixos motius, es dedicaba a recrear una i altra vegada un article sobre el nacionalisme murciá (malgrat que no tenen molt de suport). Cada vegada que's borrava sempre insultaba algú dientli "feixiste", tan li fot si era pancatalaniste o espanyoliste pero els seus actes van fer que'l despatxaren d'aquella wikipedia, açi s'hauría de fer lo mateix, si no fixat ve la seua userpage [1] jo també tinc les meues idees al respecte pero aço no es un forum.

Est es un dels seus contes en wikipedia en espanyol, en una de les seues contribucions fixa't lo que le diu a un user[2]. --Ravave (discussió) 19:22, 30 gen 2009 (CET)

Quan algú és inexpert-2

Quan algú és inexpert en la Viquipèdia és fàcil equivocar-se sense adonar-se'n i introduir errors sense voler com aquest, on un usuari anònim que fa un parell de dies que té experiència a la viquipèdia desfà els canvis fets per un usuari registrat. Crec que algun administrador amb autoritat hauria de donar un toc d'atenció a les habituals edicions d'aquest usuari anònim: 88.19.139.227, que també és 83.56.185.105, que també és 83.49.108.204 i també és 83.49.108.204 i és probable, encara que no del tot segur, que també sigui 83.49.228.88. Tot i que dos usuaris registrats ja li hem demanat formalment que es registri, aquest anònim persisteix en la seva negativa a registrar-se i impossibilita poder establir una plana fixa de discussió així com també impossibilita saber si es tracta del mateix usuari o de diferents usuaris a les planes de discussió dels articles. Tot i que se li ha facilitat l'enllaç Plantilla:Recordatori registre, ha persistit en la seva actitud hostil i amenaçadora, emprant frases com: La política de confrontació, no t'ajudarà. Pensa-t'ho. Donat que vares ser tu qui em va bloquejar durant un dia a iniciativa d'aquest ususari anònim per respondre amb paraules ofensives (ho reconenc) a un acte (de vandalisme considero jo) d'un altre usuari anònim, et demano que siguis tu qui i li demani a aquest anònim que es registri si tal com sembla, vol contribuir a la viquipedia de manera més que esporàdica i poder per tant, poder establir planes de discussió com amb tota la resta d'usuaris de la viquipèdia.--Georg-hessen (discussió) 16:12, 31 gen 2009 (CET)


Es nega a discutir a la discussió de la categoria de lígurs i reverteix sense intervenir-hi o per indicar que no li cal dir res. 88.19.139.227 (discussió) 16:20, 31 gen 2009 (CET)


Veig que, curiosament, la teva plana d'usuari ha estat vandalitzada per un usuari anònim: 80.31.103.182, i que després, curiosament, un altre usuari anònim: 88.19.139.227, ho ha desfet. Tots aquests usuaris anònims són simple coincidència?--Georg-hessen (discussió) 18:10, 31 gen 2009 (CET)
Respecte l'edició de l'altre dia, ja heu aplicat la vostra discilpina, ja he pagat el càstig, i he reconegut els fets. No crec que hi hagi res més a afegir. Respecte l'usuari misteriós en qüestió, que actúa com si fos un administrador fantasma, sense cap tipus de registre, ho trobo, si més no, irregular. Com que no cal ser gaire perspicaç per saber que el coneixeu perfectament, el què vull saber és si haig de mantenir cap tipus de diàleg amb un usuari que disfruta d'uns privilegis i tracte especial per part dels administradors de la viquipèdia. És a dir, si jo desfaig una edició, estic obligat a donar cap tipus d'explicació per l'edició fera a un usuari anònim que, fa servir diverses ip, de manera deliverada?.--Georg-hessen (discussió) 19:24, 1 feb 2009 (CET)
A veure si parlem clar. Jo ja compto que d'aquí quatre dies m'haureu banejat. Jo col·laboro amb la viquipèdia per la cultura del nostre país, que prou cardats que estem, però el què no faré és aguantar els egocintrisme de quatre persones que pel fet de ser administradors, i sens dubte que feu una feina imprescindible que ningú vol fer, us hagi donat per acabar banejant-me. Jo he col·laborat tant com he pogut amb la viqui, però em rebentent els múltlipes atacs vandàlics que pateixen artícles com el de Jaume I, Catalunya, Crònica de Ramon Muntaner i d'altres. De les meves reaccions airades ja n'hem parlat abans. Que m'ho prenc massa a pit, com un atac no tant sols a la viqui sinó a Catalunya mateix, sens dubte. Parlant amb companys i d'altre gent, tothom se n'enriu de la viqui i diu que no se'n fien ni un pèl perquè tothom la pot editar i s'hi han trobat artícles amb frases vandàliques que ningú s'ha preocupat de traure en setmanes, quan tant sols és qüestió de 30 segons. El problema és de la viqui i de la seva credibilitat, no meu. I què ara em munteu aquest sidral per un anònim que vandalitzar l'artícle de Jaume I. Doncs què vols que et diga company. No sé si teniu un problema de prioritats, o un problema de temps, o un problema d'egocentrisme. Però la viqui, funcionant d'aquesta manera, no crec que aguanti gaire més. Pel què fa a l'usuari anònim, vols que em cregui que els administradors no coneixeu de res aquesta ip? si us plau...... Respecte a prohibir les crítiques als administradors, és clarament una manca de democràcia interna. Que la viqui no és democràtica? doncs bé, a vegades sembla que tracteu la viqui com el vostre "cortijo" particular, enlloc d'actuar amb voluntat de servei als milers col·laboradors que cada dia fan un esforç i trauen part del seu temps particular per fer que la viqui en català sigui cada volta més gran, més respectada i més rigurosa. Doncs res, no m'enrotllo més, per quan arribi el dia que em banejis, que sens dubte arribarà, adéu.--Georg-hessen (discussió) 20:41, 1 feb 2009 (CET)

Plantilla:AntiadministradorsRespecte la plantilla aquesta, i la seva eliminació, et demanva si pel principi general invocat per retirar-la, també es retirarien les altres que també infringeixen aquest principi general, o tant sols es retiraria aquesta arbitràriament perquè no vos agrae?--Georg-hessen (discussió) 22:08, 1 feb 2009 (CET)

Disculpes, veig que ja m'has respost a la plana de discussió. Mea culpa reverendísima, mea culpa! penitenciàgite! penitenciàgite!--Georg-hessen (discussió) 22:13, 1 feb 2009 (CET)
Hola vriullop. S'ha proposat l'eliminació de la plantilla eixa que vaig fer. Considere que la teua opinió i de la resta d'administradors és important i s'ha de tenir en compte. Per eixa raó he demanat a la resta d'administradors de la viqui que aportin les seues opinions i considere que com ja te vas posicionar en la plana de discussió al respecte, seria bo que eixa sortís en la plana de discussió d'eliminació [3]. --Georg-hessen (discussió) 16:19, 2 feb 2009 (CET)

Desactivació dels mails per benvinguda

Hola Vicenç. L'altre dia vaig acabar a la viquipèdia en àrab de rebot i vaig trobar que algú m'havia deixat una benvinguda. Tanmateix, no vaig rebre cap correu electrònic que m'informés de la creació de la meva pàgina d'usuari a ar.wiki. Això em fa pensar que l'avís per correu es deu poder desactivar d'alguna manera, cosa que ens permetria donar la benvinguda a tothom sense molestar ningú. Fins aviat, – Leptictidium (discussió) 11:54, 1 feb 2009 (CET)

Georg- Hessen

No estic d'acord amb tu. La meva visió és que la seva pàgina d'usuari vulnera clarament VP:PU i per això li he demanat que ho retiri. En tot cas, miraré de demanar opinions a d'altres administradors. Pau Cabot · Discussió 20:01, 1 feb 2009 (CET)

Vers en Georg-Hessen

Hola Vicenç:
Porto un temps col·laborant amb en Georg-Hessen i per aquest fet potser la meva opinió no serà lo prou neutral que m'agradaria que fos ... Amb tot t'agrairia llegissis el comentari que li he deixat a la seva pàgina de discussió i un cop llegit tinguessis en compte els següents punts :

  1. Crec que en Georg va ser maleducat amb l'anònim
  2. Crec que l'anònim es un expert viquipèdista
  3. No crec que l'anònim volgués vandalitzar la pàgina de Jaume I , entenc que va fer un error
  4. Amb tot, despès d'aquest error crec que inicialment va actuar erròniament (demanat perdo per l'edició a vos i desprès queixant-se del tracte, en lloc d'anar a la font directament)
  5. Entenc que en Georg estava advertit per les seves formes anteriorment, però considero que el blocatge era fora mida, si bé a en Georg es va passar en el comentari (no ho poso en dubte) considero que la queixa de l'anònim et va fer actuar d'una manera massa expeditiva.

Entenc que la tasca que fas com a administrador es, a voltes, molt complicada (fer de jutge no es mai fàcil), entenc que els comentaris d'en Georg, a voltes, son fora mida i massa vehements (i injuriosos, a voltes). Amb tot la queixa del anònim no deixa d'ésser una "pataleta" (fonamentada, però una "pataleta") i que tenint en compte que es tractava d'un fet que no tenia res a veure amb discussions anteriors un nou avís hagués sigut una reprimenda més justa ...
Pel que he vist ara els dos (l'anònim i en Georg) estan picant-se la cresta l'un a l'altre. Amb el meu comentari a la pàgina d'en Georg intento que aquest s'aturi i recuperi les formes, et demanaria que miressis de fer el mateix amb l'anònim, ja que tot i ser més fi amb les formes no es queda curt a l'hora de picar a l'altre i veig que està cercant el suport dels administradors amb mala fe ( això hem sembla ). Per últim: espero que no trobis fora mida aquest missatge, no pretenc atacar la teva tasca, tan sols vull fer-te notar que caldria mirar de refrenar l'anònim, tal i com he fet amb en Georg, ja que intueixo que ambdós son un parell de Gallets i no donaran a tòrcer el seu braç fàcilment ... Gracies.--Marc (Mani'm?) 10:16, 2 feb 2009 (CET)

Acabo de llegir el comentari de l'anònim ha fet a en Pau. Crec que es una bona mostra de mala fe per part seva ... Si bé el que va posar en Georg a la seva pagina es fruit d'un CABREIG l'actuació de l'anònim hem sembla un intent descarat de mirar de que "expulseu" en Georg ... No es bona fe, ni intenta salvar el teu honor: vol "liar-la" . Els comentaris i la plantilla que ha fet en georg mostren la seva opinió i estan col·locades a la "seva" pagina, s'ha disculpat un parell de cops vers comentaris fora mida, 1 a la teva pàgina, ..., Si us plau procura aturar l'anònim. Si t'has inhibit del tema que ho faci un altre administrador. Gracies--Marc (Mani'm?) 10:30, 2 feb 2009 (CET)

Stewardship and so on

Li quedo molt agraït pel teu comentari! No obstant això, no crec que estic participant molt activament en les activitats quotidianes de la Viquipèdia per a poder ser candidat a administrador. En el futur... qui sap? - Al Lemos (discussió) 12:14, 2 feb 2009 (CET)

Ser administrador

Bona tarda! Acabe de veure això: Viquipèdia Discussió:Candidatura a administrador#Any 2009: 14 administradors actius i et volia demanar què m'explicaras què s'ha de fer per a ser administrador.--Georg-hessen (discussió) 12:41, 2 feb 2009 (CET)

Gràcies per respondre tant amablement i per l'amplitud i els detalls en l'explicació. A nivell personal, et volia demanar si creus que complixco amb els requisits necessàris per a ser un bon administrador.--Georg-hessen (discussió) 14:48, 2 feb 2009 (CET)

Una proposta modesta

Presento aquí la meva petita contribució al debat.

El 30 de juny de 2008, jo vaig proposar una revocació de l'estatut d'administrador a la Viquipèdia en portuguès. Després d'un intens debat i intercanvi d'acusacions, la política va ser aprovada el 30 de setembre de 2008, i està en ple vigor. Diversos administradors han estat destituïts a partir d'aquest moment, la gran majoria a causa de l'inactivitat («por absenteísmo»).

El nucli de la proposta és el següent:

Justificació
La possibilitat de destituir un administrador de la seva funció ha d'existir, si sigui constatat la falta de l'ús d'eines administratives, dolenta fe reiterada (infracció deliberada de les polítiques vigents) i frau (ús de sockpuppets en votacions o falta de respecte a decisions de la comunitat, preses per consens o votació).
Procés
Sempre que necessari, una sol·licitació de revocació de l'estatut d'administrador podrà ser oberta per qualsevol editor amb dret a vot. El procés seguirà el model de les sol·licitacions de revocació d'administració en vigor. Una sol·licitació haurà de ser feta a la pàgina competent.
  1. Una sol·licitació de revocació haurà d'estar basada en una de les següents hipòtesis principals (encara que altres hipòtesis alternatives, degudament fonamentades, puguin ser presentades per a avaluació i considerades o no pertinents per a l'inici del procés):
    1. Absentisme: absència prolongada o baixa quantitat d'edicions en la Viquipèdia (a definir en la votació);
    2. Infracció de les normes vigents: infracció insistent i deliberada de qualsevol de les polítiques vigents, encara després d'avís, falta de respecte a les decisions de la comunitat (siguin votacions o decisions obtingudes per consens), el que inclou també l'abús d'eines administratives (observació: l'«abús d'eines administratives» ja és motiu de revocació previst en les actuals regles i no serà revocat per aquesta votació);
    3. Ús il·legítim de sockpuppets (com en votacions o falta de respecte a les decisions de la comunitat)
  2. La legitimitat de cada una d'aquestes hipòtesis i la seva definició precisa seran objecte de qüestionament en aquesta votació;
  3. La votació de revocació tindrà durada de 7 (set) dies, començant sempre a la 00:00 UTC del primer dia i acabant a las 23:59 UTC de l'últim dia, amb les opcions contra i a favor. Els comentaris hauran de ser fets només a la pàgina de discussió de la votació, no al cos de la mateixa.
    1. La votació sempre serà conclosa per un buròcrata.
  4. Perquè un administrador sigui destituït, és precís que el proposador aconsegueixi reunir-ne una percentatge de vots mínima. Aquesta percentatge serà objecte de decisió en aquesta votació.
  5. Un administrador la revocació del qual sigui aprovada tornarà a ser un usuari comú. La sol·licitació de cancel·lació d'estatus d'administrador serà feta per un buròcrata als stewards fins 48 hores després del terme de la votació, quedant el castigat alertat que intentar utilitzar les eines durant aquest interval de temps resultarà automàticament en bloqueig per set dies.
  6. Un administrador destituït només podrà tornar a candidatarse al lloc durant un període de dies després de l'última revocació, que serà objecte de decisió d'aquesta votació.
  7. Altres detalls són objecte de discussió en la votació.

Atentament,

Al Lemos (discussió) 14:25, 2 feb 2009 (CET)

Categoria:Pel·lícules dels Estats Units del 2007

Tu que tens més paciència, mira perquè apareixen tres pelis ordenades a "{" en aquesta categoria. Porto una estona i no ho sé veure.--Lohen11 (discussió) 14:58, 3 feb 2009 (CET)

Ets un linx, mira que hi he passat estona... És una feinada canviar-ho, però potser sí que quedaria més clar i net a baix. Gràcies.--Lohen11 (discussió) 16:50, 3 feb 2009 (CET)

muy democrático

desde luego se vé que eres muy democratico al censurarme y vandalizar mi página de usuario--Blas de Lezo (discussió) 17:56, 3 feb 2009 (CET)

Símbols de Catalunya

Hola Vriullop. Molts països i estats tenen símbols, des d'els més grans fins als més humils. La botifarra amb seques no es de menysprear com a un dels símbols de Catalunya. Si no estas d'acord pots editar l'article Símbols de Catalunya. Salutacions Xufanc (discussió) 05:52, 4 feb 2009 (CET)

Desqualificacions vers el meu Usuari

Hola Vriullop. Arran de la plantilla que vaig fer després del baneig que em vas imposar i tot el sidral que s'ha muntat amb l'etiqueteta, que tampoc crec que n'hi hagi per tant, veig que, en la discussió [4] de la proposta d'eliminació, dos usuaris Usuari:Cameta i Usuari:Ferbr1 m'inputen l'apel·latiu de ser un en:Troll (Internet), mentre que un tercer usuari, Usuari:Meldor, (seguint el princicipi de Viquipèdia:Punt de vista neutral on es descriu molt bé la utilització de Viquipèdia:Contingut evasiu), insinua així mateix que el meu usuari ha estat creat amb la finalitat de ser un en:Troll (Internet). Crec que els tres usuaris vulneren amb les seves acusacions, que més aviat són infàmies, la directriu de la viquipèdia Viquipèdia:Pressuposeu bona fe; no només això sinó que a més estes tres argumentacions són Ad hominem claríssimament, fonamentades per tant en la difamació del meu usuari, per seguidament desqualificar la plantilla en sí. No sé quins criteris seguiu els administradors per tal de classificar que un usuari és un en:Troll (Internet), d'aquell que no ho és; si el número d'aportacions a la viquipèdia, fent una ràpida consulta de les estadístiques, el nombre d'artícles que s'han editat des del meu usuari està per damunt de dos dels tres usuaris que m'han acusat i infamiat de ser un usuari que ha estat creat per ser un simple en:Troll (Internet). Per tant, com a administrador que ets, et demane que 1) facis una primera advertència a estos usuaris per haver llançat acusacions de tipus específicament personal contra el meu usuari en concret amb una clara voluntat i motivació difamatòria, talment com vares fer per primera volta en mi 2) en cas que no m'hagueu inclòs en la categoria d'usuaris que són en:Troll (Internet), retiris les difamacions de ser un en:Troll (Internet) que s'han fet contra el meu usuari en esta pàgina de discussió 3) retiris els vots que han emés estos usuaris i que estos usuaris siguin apartats del procés de votació per tractar-se d'un clar cas de mostra d'esquírria. De la mateixa manera que t'he demanat ampara a tu, també li he demanat al Usuari:Pasqual.--Georg-hessen (discussió) 08:38, 4 feb 2009 (CET)

Discussions vers Administradors

Hola Vicenç:

  1. NO hem considero un usuari passiu, més aviat prudent ... Miro d'aportar a la taverna i la segueixo, moltes voltes no hi participo per desconeixença vers els temes tractats... fins i tot m'he atrevit a participar en alguna presa de decisió.
  2. M'he precipitat, el comentari ve arrel de l'altre comentari posat per l'anònim
  3. Les discussions que m'indiques, a les quals els hi dedicaré més atenció hi aportaré la meva opinió, amb la intenció de millorar.
  4. Com he indicat aquesta tarda a en Pasqual en principi no volia participar en la discussió de la retirada. La canya que rep en Georg se l'ha buscada en part i un altra part surt de la defensa dels companys.
  5. Aquests comentaris no han provocat la meva intervenció.
  6. El comentari que ha provocat que intervingui ha desaparegut de la discussió: en un moment poc reflexiu en Ferb argumentava que no calia fer cas ala petició especial d'en Bestiassonica per que no era escrit en cap norma ... (vaig escruire el meu bot abans que algú el retires) ...
  7. En pasqual fa un "vot de castig" ja no a la plantilla si no a l'usuari ...

Des de el començament he procurat parlar amb en Georg i que es calmes ... Crec que has fet be d'inhibir-te, però crec que altres administradors no ho estan fent bé. Es pot votar en contra sense acusar de troll a algú a qui s'ha blocat per posar a parir a qui pensava que l'havia vandalitzat (comparteixo que erròniament i que estava advertit, amb raó, per un altre discussió),..., El mal comentari d'en georg al anònim només es veu si segueixes les edicions, la paraula troll, i vanitos, resta als ulls de tothom ... NO defenc el comportament d'en Georg i com he dit no considero Prepotencia en general als Administradors, Peró en la discussió de la retirada de la plantilla s'està fent el mateix pel que ell fou advertit i posteriorment blocat. Demà aportaré la meva opinió a les discussions indicades . Espero que el sentit comú s'imposi, ara mateix tinc la sensació que més d'un li ha posat la creu a en Georg i espero que li treguin ràpid ...--Marc (Mani'm?) 21:45, 5 feb 2009 (CET)

ajuda

una companys dels cursos per a profes ha fet aquest vídeo d'ajuda per penjar imatges a commons: http://www.screentoaster.com/watch/stVExRQkVLRl1fRF1dXFxR, a veure què et sembla, potser el podríem aprofitar. La usuària és Irene Pelegrí (Imartin6). T'ho dic a tu perquè has estat trastejant amb l'ajuda --barcelona (discussió) 12:54, 8 feb 2009 (CET)

Després de tantes provatures al final me'n vaig sortir, sempre fallava una cosa o una altra. I al final em va sortir commons en anglès, però ja ho vaig deixar estar... Si tinc més temps un altre dia intentaré esmenar-ho ;-) --Irene Pelegrí (discussió) 15:28, 8 feb 2009 (CET)

Commons

Hola Vriullop! Li vaig demanar ajuda a en Bestiasonica per penjar imatges al commons, ja que jo no en sé, i em va dir que t'ho preguntés a tu. No entenc el garbuix de les llicències, autors i paràmetres variats. M'ho podries explicar? Perdó per les molèsties

De moment entenc prou bé les llicències. El que no m'acaba de quedar clar és que fico a l'autor, si l'imatge és meva fico simplement el meu nom d'usuari? O he de escriure una cosa diferent?

Ok, molt agraït. Si tinc cap altre problema amb commons ja et demanarè ajuda. Gràcies per tot!

Una altra cosa, si trec l'imatge d'internet, i la modifico, compta com a treball meu?

Aquesta altra pregunta és una mica enrevessada: Si tinc un programa de simulació universal, i faig un fotografia d'una escena en concret amb una càmera, dubto que compti com a treball meu, encara que voldria asegurar-me. Em vé cada dubte a al cap...

Gràcies de nou. El programa en qüestió és de programari lliure, pel que suposo que es podrà fer.

Ja puc fer-ho! he començat a penjar les meves primeres imatges. Estic molt agraït. Si et puc tornar el favor, avisa'm.

--Ramon27 (discussió) 14:09, 9 feb 2009 (CET) el comentari anterior sense signar és fet per Ramon27 (disc.contr.) 18:38, 13 feb 2009 (CET)

Retirada proposta modesta 2 a discussió Administradors

Hola Vicenç, He retirat la meva proposta a la pagina de discussió. Hem sembla que s'ha mal interpretat i no vull crear més controvèrsia. El present es per agrair el teu comentari, el qual he trobat força encertat, desvinculant les propostes d'altres temes.Gracies--Marc (Mani'm?) 09:08, 9 feb 2009 (CET)

No crec que calgui cap disculpa, ans al contrari, resto agraït a les teves indicacions i et reitero que, malgrat no estem d'acord en el bloqueig (soc cabut, ho sé...), la teva actuació posterior es molt lloable, tens la meva admiració vers aquest tema.
Malauradamanet als curiosos normalment una cosa ens porta a un altre: he deixat aquest comentari a la Barcelona vers XpoferenS, tenia la sana intenció de retirar-me als "meus" articles i restar tranquil uns dies (carregant piles) hi he observat lo comentat, crec que si no esteu al cas d'aquest tema l'heu de conèixer. Si son paranoies meves si us plau feu-m'ho saber, no m'agradaria que estigues errat i no saber-ho. Gracies--Marc (Mani'm?) 11:54, 9 feb 2009 (CET)
Ara el que s'excusa soc jo: Crec que m'he precipitat deixant comentaris sense preguntar abans a en Pasqual (cosa que he fet fa uns instants). Us demano excuses a tots.--Marc (Mani'm?) 12:42, 9 feb 2009 (CET)


Ja sé que quan et demano una cosa et poso en problemes, però em sembla que hi torno. De fa temps, existeix l'article panda gegant. L'Edith Clúa va crear fa poc ós panda gegant. Es va posar per fusionar, però malgrat això el que ha fet és crear els articles Ailuropoda melanoleuca‎, i ós panda amb el mateix contingut, i treure diverses vegades l'avís de fusió. Crec que algun administrador li hauria d'explicar que s'han de fusionar, a veure si hi ha més sort. 88.27.93.113 (discussió) 18:48, 9 feb 2009 (CET)

Hola Vriullop,

Cal esborrar-lo realment? El tenien a l'anglesa, i el van esborrar, però era molt bo, així que he pensat que potser nosaltres sí que el podríem tenir. Mira com queda la direcció web i entendràs la redirecció :) --Meldor (discussió) 20:28, 10 feb 2009 (CET)

ha mort en Pere Català

Ho pots possar a la portada de la wiki com a noticia? http://ca.wikipedia.org/wiki/Pere_Catal%C3%A0_i_Roca Salut Miquelel comentari anterior sense signar és fet per XpoferenS (disc.contr.) 09:50, 11 feb 2009 (CET)

Castan

El propietari d'aquesta imatge és L'Acadèmia de Jurisprudència i legislació de Catlaunya.el comentari anterior sense signar és fet per Rafa (disc.contr.) 00:22, 12 feb 2009 (CET)

Castanyer

Qué vol dir, El propietari d'aquesta imatge és L'Acadèmia de Jurisprudència i legislació de Catalunya. Tots els dret reservats. Això és vàlid internacionalment. És un amic meu i la foto és meva i jo la deixe a la wiki no a AJiLdC [5]el comentari anterior sense signar és fet per Rafa (disc.contr.) 00:39, 12 feb 2009 (CET)

Translatewiki.net update

  • Translatewiki.net formerly known as Betawiki is where the Internationalisation and Localisation of MediaWiki is concentrated. Over 300 languages are supported, issues with MediaWiki programs are dealt with. We need all the help we can get to ensure that we can maintain this service in the face of an increasing workload.

Pàgina de la associació

Hola Vicens, A la taverna vas proposar que creessim una pàgina de la associació d'amics de la viquipèdia amb informació disponible per a tothom. He fet aquest esborrany al meu laboratori. T'agrairia si tel pots mirar.--Gomà (discussió) 12:22, 14 feb 2009 (CET)

Portal Local de Sant sadurni d'Anoia a enllaços

Hola

aquesta tarda he afegit el nostre portal de santsadurni, per tal de que figuri als enlleços de la Vila

He vist que un moderador l'ha esborrat.

Aquest portal és un web informatiu de la Vila sense cap ànim de lucre que funciona desde el 2005

Podrieu dir que haig de fer per tal de que hi figuri¿

Gràcies

ea3am

Plantilla imatges

Crec que si que hauria de fusionar-se, a fi de comptes jo la vaig crear només per a un article. Llastima que ja he possat la documentació.--Cameta (discussió) 12:38, 15 feb 2009 (CET)

Autorització

Vicens, que s'ha de fer per a que et constí l'autorització? http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Tombes_dels_comtes_de_Barcelona&diff=3019685&oldid=2863789 Aixó no es uficient? ---> http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:XpoferenS#Entrades_que_es_basen_en_treballs_meus_.28autoritzades.29 Ja em diràs com s'ha de fer MM --XpoferenS (discussió) 20:09, 18 feb 2009 (CET)

Categoria copyright

Mea culpa. He creat la categoria nova sense el prefix Viquipèdia i amb el nom que proposaves a Categoria:Drets d'autor a revisar i he canviat tots els enllaços. Crec que no me n'he deixat cap (llevat del de la meva pàgina de discussió). Gràcies, Pau Cabot · Discussió 08:25, 19 feb 2009 (CET)

Lisa Gherardini

Saps perquè Lisa Gherardini no apareix des de les altres wiquis (només a l'espanyola i a l'anglesa, que ho vaig fer manualment)?--Peer (discussió) 15:35, 19 feb 2009 (CET)

Lisa i pestanyetes

Gràcies. Seguiré la Lisa, per veure si finalment es soluciona amb una bot-acció. Tinc un Mac i no he pogut provar el tema dels bots perquè el que vaig veure era per Windows. Gran cosa, si es sap fer servir de la manera adequada.
He provat l'enllaç que en proposaves i funciona molt bé, i més senzill. Apareix un conflicte entre plantilles quan la pàgina que enllaces comença amb una plantilla (per ex., {{Drecera|VP:O}}. A Viquipèdia:Ortografia he posat la plantilla una mica més avall, (aparentment queda igualment a dalt), després del primer paràgraf, i ja no dóna conflicte. En SMP en va "renyar" per aquest ús de les plantilles en el meu espai d'usuari; no vaig entendre exactament el problema. De totes maneres és provisional; són proves en les que miro d'organitzar les pàgines de manera temàtica, per pestanyes, que crec que pot anar millor per navegar més ràpidament en el cas de temes relacionats. Però no sé si tindrà acceptació i quan he fet algun tempteig, he detectat un entusiasme "moderat". Què en penses?--Peer (discussió) 19:18, 19 feb 2009 (CET)
El sistema crec que ajuda a organitzar la informació i és d'un accés més ràpid. Per ex., en totes les qüestions que envolten el llibre d'estil, més d'un cop he de donar unes quantes voltes fins a trobar alguna orientació determinada. Concretament, avui al matí, pel que fa a les imatges, volia trobar la recomanació on es diu que cal deixar "thumb" sense determinar la mida (un comentari a un article d'en Lepti) i m'ha costat de trobar.
Ara provava un bloc sobre qualitat (avaluació, AdQ, AB, retirada), un de fonamental (els 100, 1000, totes les llengües), un de llibre d'estil (editar, ...) i un de llengua, perquè el tema de la redacció i l'ortografia els hauríem de potenciar més. I aniré donant voltes. Si se t'acut alguna idea, endavant.--Peer (discussió) 19:47, 19 feb 2009 (CET)
Jo ho veig bé i, a més, el disseny és més estilitzat que el de les pestanyes. Es podia activar i presentar.
Pel que fa al llibre d'estil, s'hauria d'agafar el toro per les banyes. La plantilla anglesa és un bon referent, però sense anar amb tant de detall, la teva proposta de Viquipèdia:Estructura d'un article és una eina molt pràctica i pot centralitzar la informació. Si que al voltant d'un article hi ha molts elements, però uns són bàsics (la mínima expressió) i d'altres són complements que enriqueixen l'article de diverses maneres. A més "Estructura d'un article" és educativa perquè, per ex., a cada secció fa servir el sistema de vegeu AP per ampliar la informació. Caldria aconseguir un compromís de molts usuaris que l'apliquessin, que es polissin els detalls i que sigui un punt central de referència en tots els aspectes formals que envolten un article. Es podria agafar alguns usuaris nou i que el seguissin. I els més experimentats, que no hi trobin a faltar res d'important.--Peer (discussió) 10:49, 20 feb 2009 (CET)

Fotos a commons

Hola, com que ets expert amb això de les fotos i les llicències t'adreço directament a tu la pregunta en lloc de fer-la a la barra de la taverna. Aquest matí he pujat 3 o 4 fotos a commons i ara no les trobo. Una tenia com a nom Nombr3s de bona família, i alguna de les altres era Binomi de Newton o alguna cosa així. Ho he fet malament i per axiò ara no les trobo? O és que triga molt a actualitzar-se la wiki? Gràcies i bon cap de setmana! --Mzamora2 (discussió) 13:52, 20 feb 2009 (CET)

TUSC token 4f3efc803600c84dcb553716e2a34fd0

I am now proud owner of a TUSC account!

Reunió

Ha començat la reunió al IRC.

corona

si que tens la pell fina avui. per cert, no vas ser tu qui va imposar, amb criteris antihistòrics, que els reis no tinguessin numeral? Li penses dir alguna cosa al hessen o és el teu protegit? Quan penses esborrar totes les entrades amb numerals que ha creat? --Denou (discussió) 20:28, 22 feb 2009 (CET)

Wikimedia Català

Ja està penjada a meta la pàgina per defensar que ens reconeguin com a “local chapter” Si et plau, passa-hi i apuntat a la secció de membres / interessats en participar-hi: Wikimedia Català--Gomà (discussió) 01:57, 23 feb 2009 (CET)

Imatge de l'any

Segurament voldràs votar al concurs de la Imatge de l'any 2008, on a hores d'ara guanya una foto teua, molt bona per cert. --espencat (discussió) 19:27, 23 feb 2009 (CET)

Re: Autoritzacions

Mejor. Molte gràcies. :) Platonides (discussió) 23:47, 24 feb 2009 (CET)

Hay pocos mensajes en catalán, no resulta un problema manejarlos. Pero si quieres colaborar, puedes listarte en meta:OTRS/volunteering Platonides (discussió) 00:03, 25 feb 2009 (CET)

Citar lleis

Hola! Com va tot?

Estic mirant d'ampliar articles afegint-hi la legislació corresponent. He estat buscant plantilles per a referències que s'adiguin, però encara no les hem creat. No tinc ni idea de programar plantilles per tant no em veig capacitat per a adaptar alguna de les plantilles que fan servir a l'anglesa per a citar normatives. Hi pot haver algun problema per fer servir {{ref-llibre}}? El problema que hi veig és que no hi ha un sol autor i, evidentment, mai s'atribueixen a un sol autor. Tot i així tant el BOE com el DOGC són de consulta pública i lliure des de principis de segle. Se t'acut com ho puc fer, saps d'algú que em pugui ajudar o simplement tiro pel dret? Gràcies pel teu temps. --Bestiasonica (discussió) 11:36, 25 feb 2009 (CET)

D'acord! Gràcies. --Bestiasonica (discussió) 12:13, 25 feb 2009 (CET)

Gracies per l'ajud ... puc abusar un xic més?

Hola Vicenç, Gracies per l'ajud i l'explicació. Vers l'abús mencionat... una miqueta més amunt vaig demanar ajuda sobre com es pot "passar" valors cridant un altre plantilla ... m'il·lumines?. Gracies.--Marc (Mani'm?) 17:46, 25 feb 2009 (CET)

Al seus peus, moltes gracies. Aquesta nit miraré si he copsat la vostra saviesa plantillera mirant de poder passar el numero de columnes desitjat ... si no me'n surto, i sempre amb el seu permís, tornaré a demanar vostres serveis.--Marc (Mani'm?) 19:00, 25 feb 2009 (CET)
Acceptem-ho: hem cal un bon curs de plantilles... ja ho havies fet, Gracies. --Marc (Mani'm?) 22:17, 25 feb 2009 (CET)

Menorca

Moltes gràcies. Pau Cabot · Discussió 21:26, 25 feb 2009 (CET)

blocada

Ara sí que ens l'ha blocada! Ho he deixat a esta pàgina. Em queden alguns dubtes: aides, subventions. –Pasqual · discussió · xat 02:09, 27 feb 2009 (CET)

Llicències d'ús

Hola:

Estic intentant trobar com ho haig de fer per aconseguir una llicència de material audiovisual (fotografies) de les que no disposo dels drets de còpia. No me'n surto. Saps com es fa o on està explicat? Gràcies per endavant. --Bestiasonica (discussió) 17:26, 27 feb 2009 (CET)

Si! Perfecte. No ho trobava. Gràcies! --Bestiasonica (discussió) 17:40, 27 feb 2009 (CET)

Cite journal

Hola! Ara mateix no recordo a quins problemes et refereixes... Si et refereixes als "small" de les plantilles, l'usuari 83.49.228.88 els va solucionar i ja no suposen cap mena de problema. Salut, i gràcies pel teu interès!--Panellet (discussió) 10:05, 1 març 2009 (CET)

No, no eren els mateixos. Reverteix a la teva versió de la plantilla, i llavors mira que passa a Llista de vertebrats del jaciment de Messel.
Per exemple, en lloc d'aparèixer:
El que sortia era:
  • Morlo, M., Schaal, S., Mayr, G. & Seiffert, C. (2004). Cour. Forschungs-Institut Messel 252: 95-108.
Ja em diràs si s'ha pogut arreglar. – Leptictidium (discussió) 14:17, 1 març 2009 (CET)

Categoria:Sol·licituds de supressió immediata

Podries buidar-la? Està una mica a vessar. Per cert ara que estic a fent funcionar el bot m'agradaria traduïr la plantilla Cite journal i posar la catalana (és el meu següent projecte).--KRLS , 15:05, 1 març 2009 (CET)

CRIT D'EMERGÈNCIA!

Bon dia a tots!

Un dels meus objectius en la Viquipèdia és patrullar tots els articles que s'han creat recentment. El problema és que NO dono l'abast i hi ha articles que es van crear fa un mes pendents de ser patrullats.

Alguns viquipedistes haurien de apartar per uns dies la seva feina i dedicar-se a posar al dia els articles i patrullar els que ens queden.

Molts dels que llegiu aquesta crida segurament haureu contestat a l'enquesta feta fa uns mesos sobre els hàbits, etc. dels viquipedistes. No sé si us en recordareu; però hi havia una pregunta que preguntava quant creiem que és d'important patrullar els articles. Jo vaig contestar que era molt important, i és que ho és. Imagineu-vos que la Viquipèdia no patrullés els articles nous: estaria tot ple de faltes, sense l'estil de la viquipèdia, miniesborranys, desordre, incongruències! És difícil d'imaginar-ho, no?

Doncs és per això que vull conscienciar als viquipedistes que s'ha de patrullar i controlar periòdicament que no quedi cap article erroni.

Ja podeu començar, com més aviat millor aquí. ÀNIMS!!

--Davidpar (discussió) 12:58, 2 març 2009 (CET)

Obert

Mire'm s'hi ho he fet bé Viquipèdia:Candidatura a administrador/2009/03.--KRLS , 14:58, 2 març 2009 (CET)

Dubte vers l'estructura d'un article

Hola Vicenç... Et plantejo directament un dubte per tal de si consideres que podria ser una sol·lució acceptable o no... Et situo: Hem plantejo si seria útil fer un estri (botó a la barra d'edició) que pitjant-lo "col·loques" totes les seccions possibles que pot tenir un article, mes o menys com es fa quan es fa la pàgina d'us d'una plantilla. Al crear un article nou es pitja el botó i apareixen totes les seccions amb una breu explicació de manera que qui edita l'article ja te l'esquema complert del article i només hauria d'eliminar les seccions que no empra ... Ho veig com una opció d'estandardització de les seccions a tots els articles, que n'opines?.--Marc (Mani'm?) 13:28, 3 març 2009 (CET)

D'acord, ja he iniciat un xic el tema a la subpàgina , es un esbos ... ho aniré ampliant amb el teu text... Gracies.--Marc (Mani'm?) 15:22, 3 març 2009 (CET)

Ara l'encallat sóc jo ... he fet una primera passada: he posat totes les seccions mencionades a estructura d'un article en text comentat, que era la meva idea inicial, al mencionar el tema dels Viccionaris m'has obert un ventall de coses que es poden fer que desconec (per quan un super manual en català vers codiwiki?...anglès pobre+termes tècnics=EING?!...). La idea inicial que tenia en ment era el que hi ha ara (més explicat per als novells). Pregunta: hi ha seccions (de fet en totes) que considero que aniria bé enllaç al llibre d'estil i les normes, la primera opció que he pensat es posar-ho com a comentat i indicar que si es lleva els <!-- --> del text ocult es pot veure l'ajuda pertinent, l'alternativa seria posar una capçalera sobre la finestra d'edició, s'evitarien uns quants octets comentats en cas que no es llevin els comentaris (com a editor no paro massa cas a les capçaleres...). Un altre punt que valoro es el de posar una plantilla o una categoria inicial que indiqui que l'article s'ha creat amb el pre-format per si cal "netejar" alguna cosa. Opinions?.--Marc (Mani'm?) 12:22, 4 març 2009 (CET)

Gracies per implicar-te en les meves propostes (dit sigui de pas: tan poc elaborades...). M'ho miro amb "carinyu" (quant el cap hem deixi...).--Marc (Mani'm?) 16:50, 4 març 2009 (CET)

geni desactualitzat

OK, he estat absent uns dies, eixes actualitzacions les he de tenir en compte per a l'script dels indicadors, però si no m'ho dius m'hauria deixat al geni obsolet. –Pasqual · discussió · xat 13:55, 3 març 2009 (CET)

Referent a la supressió de l¡article Xamfrà de la qual has aprovat per qüestions de còpia.

Informo de que l'article ha estat modificat i que no hi queda absolutament res de la pàgina de l'ajuntament i sí, encara queda article i força llarg i consistent!

Estic d'acord amb les qüestions de format cosa que agraïria ajuda. --Anna Seso (discussió) 22:20, 3 març 2009 (CET)

fonètica

m'ho miro! --barcelona (discussió) 10:19, 4 març 2009 (CET)

he fet una bona repassada, com veuràs. Et queda afegir la dentalització dins les assimilacions (l'esmentes a les consonants nasals però no a fenòmens), no l'he posat per no trencar-te el teu bonic esquema. Bon article! --barcelona (discussió) 11:15, 4 març 2009 (CET)
també t'estàs traient el D? jhehe ja sou dos, si tens dubtes, pregunta'm! --barcelona (discussió) 12:15, 4 març 2009 (CET)

Estàs d'acord en el que he posat a Viquipèdia Discussió:Estructura d'un article? 88.19.140.73 (discussió) 12:58, 8 març 2009 (CET)

He afegit un enllaç nou de trinca on cada so està animat i amb exemples sonors, potser pots treure d'allà més informació si vols ampliar l'artilce (que ja és molt complet) --barcelona (discussió) 12:41, 9 març 2009 (CET)

sip! arregla-ho si us plau --barcelona (discussió) 12:54, 9 març 2009 (CET)

"per alguna raó que se m'escapa..."

El "per alguna raó que se m'escapa..." no pretenia ser una crítica, sinó senzillament el reconeixement de la meva ignorància sobre el tema. Ja veig que l'elecció de verificadors té característiques especials que fan convenient unes normes diferents de les habituals.--Pere prlpz (discussió) 18:19, 8 març 2009 (CET)

Reunió al canar IRC a les 20h

Reunió al canar IRC a les 20hel comentari anterior sense signar és fet per Gomà (disc.contr.) 20:06, 8 març 2009 (CET)


Entrada Cristòfor Colom

Ja fa molts dies vaig fer la pregunta i no vaig tenir resposta. Ja es pot editar l'entrada? Algú ha fet una proposta de consens? Com esta el tema si us plau? --XpoferenS (discussió) 08:48, 9 març 2009 (CET)

William Gilbert

Hola Vriullop,

Avui he tornat a veure un enllaç que redirigia incorrectament a William Gilbert. Gilbert va ser un dels primers que va investigar sobre el magnetisme, entre d'altres coses. Pots veure en:William Gilbert, es:William Gilbert, i moltes d'altes. Vaig proposar la destrucció perquè aquí William Gilbert fa una redirecció incorrecta. No obstant això, si creus que s'ha de mantenir l'actual redirecció, ja faré una proposta d'esborrat. --Meldor (discussió) 10:30, 9 març 2009 (CET)

De fet, veig que tots els que hi enllacen volen anar cap a William Gilbert, no cap a la redirecció que hi ha ara. --Meldor (discussió) 10:49, 9 març 2009 (CET)

Vers Oliba

Hola Vicenç, escric aquí per no complicar la discussió a la taverna. L'entrada del Abat a l'enciclopèdia Catalana es OLIBA (a seques), als interwikis hi ha disparitat: a Alemany i Frances li diuen Oli[b/v]a de Besalú, a castellà el nomenen com aquí (tot i que l'intro comença amb un enigmàtic, per desconegut per a mí, Oliva O.S.B.) i a Anglès igual... (no he cercat més...) Seguint el punt de vista que hem exposat a la taverna s'hauria de reanomenar a Oliba, però no crec que en aquest cas seria contradictori: Un deixeble del mateix Oliba es deia igual i pot dur a confusió, que n'opines? (deixant de banda que potser estic fent una "palla" mental).--Marc (Mani'm?) 12:21, 9 març 2009 (CET)

Gracies, El deixo com està ... Com que estic treballant en l'article i vull modificar l'intro prenc nota del tema grafia moderna/antiga (quan esbrini com nassos posar-ho... en temes més "tècnics" sempre hem perdo...). Gracies.
Per altra banda: vers l'elecció d'administradors, com que aquesta nit s'inicia la presentació de candidatures he pensat que s'hauria de posar un missatge a la taverna per animar a que es presenti el màxim de gent possible...(ara ve el "xantatge": si no ho fas tu, que reflecteixes millor les idees que un servidor (piloteig interessat...), ho posaré demà al matí...fa l'ullet) --Marc (Mani'm?) 12:51, 9 març 2009 (CET)

Re:Enhorabona

Hola, Vicenç. Moltes gràcies pel teu suport i per tot el que has fet. Sol tinc paraules d'agraïment per a tu. Una abraçada hahaha, --Josep Gustau - Discussió 15:11, 9 març 2009 (CET)

Re: Recerca Cia

Ja... Avui estic gaudint: tinc uns merengons per ací que ho passen malament (tan sols espero que avui no fallem, que si no se'm mengen viu...). Ahir veig posar aixó per mirar si hi ha possibilitats d'accedir a la base del JSTOR (no se si et sona, servidor la va descobrir ahir), en saps alguna cosa?. Potser seria un bon recurs per a documentar-se.--Marc (Mani'm?) 11:55, 11 març 2009 (CET)

He vist que fan pagar a les institucions per permetre l'accés (cracules: diuen non-profit i fan pagar una morterada ... ). Demanaré algun favor...--Marc (Mani'm?) 13:19, 11 març 2009 (CET)

Sondatge

Hola Vicenç! Et deixo la còpia d'un missatge que vaig deixar al Pasqual fa un temps, però que no ha tingut resposta. Suposo que el Pasqual devia estar ocupat com per fer-ne cas. Saps si es podria fer?

Uns pocs usuaris hem estat treballant en preparar un sondatge pels lectors de la Viquipèdia. L'objectiu és descobrir quin tipus d'usuaris és el més habitual, quins són els seus interessos, quins articles consulta, el que creu que podria millorar... I així podrem concentrar els esforços en el que realment és important pels lectors.

Hem preparat un esbós del sondatge. Estaria bé poder posar el sondatge a la Viquipèdia mateix, tal com es va fer fa un temps amb aquella enquesta global de la Wikipedia. Si es pogués posar al sitenotice perquè tothom ho veiés, millor que millor.

Saps si això és possible? No domino el Javascript, saps alguna manera que es pogués fer? Gràcies.

Leptictidium (discussió) 17:34, 11 març 2009 (CET)

El problema és que el lloc on he fet l'esborrany és un web "de mala mort" que només he utilitzat per fer la prova, i probablement donaria mala impressió fer-lo servir pel sondatge definitiu. Si no es pot fer amb javascript, és igual, ja trobarem alguna altra manera. – Leptictidium (discussió) 18:42, 11 març 2009 (CET)
Segurament la millor alternativa ser fer-ho amb un web extern. Estaria bé que poguessis posar al Sitenotice alguna cosa d'aquest estil:
Si utilitzeu la Viquipèdia com a lectors, si us plau, participeu al sondatge d'usuaris de la Viquipèdia en català.
Gràcies. – Leptictidium (discussió) 13:22, 15 març 2009 (CET)
Hola. Canviant una mica de tema, em podries ajudar? A Llista de vertebrats del jaciment de Messel, les referències 62 i 63 no funcionen, però no trobo per què. Moltes gràcies. – Leptictidium (discussió) 10:13, 18 març 2009 (CET)
Ostres! M'he llevat amb el peu esquerre. Estava convençut que havia fet servir la plantilla {{cite journal}}, ara ho entenc tot! Gràcies. – Leptictidium (discussió) 10:35, 18 març 2009 (CET)

Ja pots treure el sondatge del sitenotice. El servei web que feia servir pel sondatge té un límit de 100 respostes acceptades, malauradament, i ja les hem assolit. Per això m'hauria agradat fer una "enquesta interna", com ja et vaig dir, però què hi farem. Bona nit. – Leptictidium (discussió) 23:51, 19 març 2009 (CET)

Dubte commons

Ahir vaig començar a editar un article vers Sant Sebastià del Sull i vaig trobar aquesta perla de llibre en el qual hi ha un planell de la planta de l'església (si cerques en el llibre per Sull es a la pàg 186-187). M'he plantejat fer-ne un a partir d'aquest (treball propi?) però tinc dubtes de com l'hauria de pujar: Suposo que caldria referenciar d'on he tret la font i penso que es podria considerar "copyvio" (de fet seria un calc...), com creus que ho hauria de fer ...--Marc (Mani'm?) 11:28, 12 març 2009 (CET)

Fet Fet!, ja es a l'article. Gracies--Marc (Mani'm?) 13:05, 12 març 2009 (CET)

He fet cerca de fotos del lloc mitjançant el cercador de fotos lliures, he trobat aquestes, hem sembla que no les puc posar a commons, oi?. --Marc (Mani'm?) 13:51, 12 març 2009 (CET)

Orto i neteja

Ho sé, se m'ha escapat.--Lohen11 (discussió) 12:15, 12 març 2009 (CET)

Ajud

Hola Vicenç... Estic editant l'article de la Companyia Catalana d'Orient, concretament l'apartat d'atacs del mont Athos. Vull indicar un parell de notes referenciades amb la magnifica {{nota ref}} i per alguna raó no me'n surto: Les notes noves son interpretades com a una nota anterior (la Nota 11) i no hem surten les noves ref... Estic col·lapsat, porto una estona mirant d'esbrinar si he fet alguna cosa malament i ja no hi veig res ... Pots fer-hi un cop d'ull? (el més segur es que sigui un xorrada que s'hem passa per alt)... Gracies.--Marc (Mani'm?) 11:11, 13 març 2009 (CET)

Moltes gracies, Ho tindre en compte.... Vers la mida (es un monstre....): Ho hem comentat diverses vegades, hem principi hem pres la decisió de no dividir l'article fins que no el tinguem mes fet (com que tinc en Georg ocupat aquests dies anem molt més lents...), compartim el fet que l'hem de dividir però a l'hora d'anar redactant-lo ens es més senzill tenir-ho tot a mà. No es per donar-nos pisto, però aquest article acabarà sent la joia de la corona, ja ho veuràs (tot i que potser triguem uns anys...). --Marc (Mani'm?) 13:10, 13 març 2009 (CET)

Atheneo de grandesa

Hola Vriullop,

He fet un scan del llibre complert de l'Atheneo. El tinc en format PDF. Com puc publicar-lo per als usuaris del VP?el comentari anterior sense signar és fet per Jaumei (disc.contr.) 23:28, 16 març 2009 (CET)

D'acord Vriullop, ho revisaré i intentaré fer referència a aquest terme. Moltes gràciesel comentari anterior sense signar és fet per 62.57.94.210 (disc.contr.) 18:40, 17 març 2009 (CET)

D'acord Vriullop, ho revisaré i intentaré fer referència també a aquest terme. Gràcies. --62.57.94.210 (discussió) 18:42, 17 març 2009 (CET)

Distintes pàgines d'un mateix llibre

Vriullop, una pregunta: tu que tens clar el tema dels codis i tal, saps si es pot compartir una mateixa referència però a distintes pàgines d'un llibre? Potser el codi <ref name="nomdelareferencia"> té eixa posibilitat? Ferbr1 (discussió) 19:05, 17 març 2009 (CET)

Ah, d'acord. El que fas es agrupar les referències a una mateixa pàgina i prou, no?. Ja em pareixia que no hi havia forma. De tota manera, és una bona solució. Gràcies. Ferbr1 (discussió) 19:24, 17 març 2009 (CET)

pregunta

I jo com puc saber si puc presentarme per administrador o si puc votar? --XpoferenS (discussió) 14:29, 18 març 2009 (CET)

Contestat pel xat. --V.Riullop (parlem-ne) 15:10, 18 març 2009 (CET)

Dubte vers entrades Pinós

Hola Vicenç ... cercant informació per a fer l'article vers el castell de Saldes he cercat a ca nostra informació vers els Pinós ... m'he trobat 2 articles : Baronia de Pinós i Senyors de Pinós que son pastadets, penso que s'hauria d'eliminar un (el de Senyors, la GEC indica baronia) peró no tinc clar com ho haig de fer i tampoc el redactat, tanmateix ... M'ilustres i procuro fer-ho?. Mercès--Marc (Mani'm?) 11:51, 20 març 2009 (CET)

He fet la fusió ... No exactament... He canviat l'entrada de la Baronia per donar cabuda a la Jurisdicció senyorial (com diu la GEC), hi he afegit el que hi havia explicat a l'article dels Barons de la Fama. Es a dir que de fusió poca cosa: redirecció i nova redacció (esbos)... Ja m'he complicat un altre cop: per fer bé l'entrada del castell de saldes, hauré de fer el llinatge del Pinós... si li sumen La companyia, el Liu colombí, l'entrada pendent a Miquel Carbonell i Selva, ampliar Molins de Rei, mes altre coses ... No acabaré mai!!! ... --Marc (Mani'm?) 18:57, 20 març 2009 (CET)

Alcampell

A Discussió:El_Campell contesto un comentari que vas deixar ja fa dies sobre el nom d'aquest poble. --Ersaloz (discussió) 15:12, 20 març 2009 (CET)

Colom

Gràcies per la revisió, perquè no debia estar molt encertat quan ho vaig fer, perquè m'havia menjat coses. I l'ordre dels adjectius no l'havia canviat per no canvia gaire de l'original.--KRLS , 11:12, 21 març 2009 (CET)

vots administrador

Em pots explicar perquè no compleixo els criteris per poder votar quan tinc una antiguitat de més de 30 dies i he fet un mínim de 100 edicions en els últims tres mesos?--Wk (discussió) 18:11, 21 març 2009 (CET)

Hola. Compleixo ara les condicions?--Wk (discussió) 19:47, 21 març 2009 (CET)
Hola de nou, Vicenç. Entenc que les lleis s'han de complir, però també que estan fetes (bàsicament) per evitar els usuaris de conveniència i les trampes en votacions i temes importants. Si aquesta rigidesa és la norma de la Viquipèdia no em sembla la forma més correcta d'administrar-la, clar que això només és una opinió (la meva) amb la que s'hi pot estar més o menys d'acord. De totes maneres, et dono les gràcies per fer-me sentir una mica menys partícep d'aquesta bonica experiència de la Viquipèdia.--Wk (discussió) 05:02, 22 març 2009 (CET)

Barris

Bé, he afegit aquella plantilla a tres o quatre, però no passa res. De moment, he tingut un petit ensurt però cap prou bé. Ara, si dius que en fem una de nova, a disposar. Què s'hi ha de fer? Copiar i enganxar? O es fa d'una altra manera amb les metaplantilles? --espencat (discussió) 20:30, 24 març 2009 (CET)

Plantilla d'entitat de població

Seguint el tema d'abans, trobe estrany no poder cotrolar la mida del mapa a plantilla:infotaula d'entitat de població. Mira Montanyana per exemple. Segurament no és necessari que siga tan gran... --espencat (discussió) 20:34, 25 març 2009 (CET)

Tens raó, tot i que la solució més lògica seria assegurar que tots els mapes comarcals tinguen una mateixa mida. --espencat (discussió) 14:16, 26 març 2009 (CET)

Gadgets

VR, on puc trobar el gadget Fet Fet! en groc, i un igual pero que el texte possi d'acord en comptes de fet? O quelcom similar. I com puc possar Fet Xpoferens, o D'acord XpoferenS. --XpoferenS (discussió) 08:48, 27 març 2009 (CET)

La pregunta era per l'entrada Colom, uns apartats els estic fent jo, i uns altres mafoto, i el que voldria es quatre marcadors. Per a apartat redactat per Mafoto : acabatMAf, d'acordXpo o endesacordXpo Per a apartat redactat per Xpoferens : acabatxpo, d'acordMAf o endesacordMAf Si un apartat te el Ok dels dos, esborrem els logitos. I et deia groc, per si no es poden possar els nicks, diferenciar per color. I així anar tancant apartats i deixant enllestida l'entrada. Si no es així digam una manera millor de fer-ho --XpoferenS (discussió) 09:36, 27 març 2009 (CET)

Pregunta Fotos

Hola Vicenç, Dubtes d'imatges que han sorgit en el tema de Colom. En Xpo hem comenta si es poden posar eixes imatges:

Preguntes: 1.- L'obra d'en Dalí es pot pujar a casa nostra com ho tenen a la en?, que en penses?. 2.- En les altres dos es poden pujar a commons?, si es així com ho haig de fer, per tal de respectar els autors originals? (sé que hi ha una eina per pujar imatges d'altres viquis, la tinc a la meva plana d'usuari, peró no hi entès com funciona...).

Gracies--Marc (Mani'm?) 18:03, 30 març 2009 (CEST)

Fet Fet!, Molt agraït, --Marc (Mani'm?) 18:57, 30 març 2009 (CEST)