Acquanetta

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaAcquanetta

Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement(en) Mildred Davenport Modifica el valor a Wikidata
17 juliol 1921 Modifica el valor a Wikidata
Cheyenne (Wyoming) Modifica el valor a Wikidata
Mort16 agost 2004 Modifica el valor a Wikidata (83 anys)
Ahwatukee (Arizona) Modifica el valor a Wikidata
Causa de mortCauses naturals Modifica el valor a Wikidata (Malaltia d'Alzheimer Modifica el valor a Wikidata)
SepulturaParadise Memorial Gardens Modifica el valor a Wikidata
Dades personals
Altres nomsAcquanetta Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupacióactriu, model, actriu de cinema Modifica el valor a Wikidata
Activitat1942 Modifica el valor a Wikidata –

IMDB: nm0010270 Allmovie: p211 TMDB.org: 131056
Find a Grave: 141545995 Modifica el valor a Wikidata

Acquanetta (17 de juliol de 192116 d'agost de 2004), anomenada "El Volcà Veneçolà", va ser una actriu de sèrie B coneguda per la seva bellesa exòtica.

Va néixer Burnu Acquanetta a Cheyenne, Wyoming, i educada a Norristown, Pennsilvània com Mildred Davenport després que fos deixada pels seus pares biològics. Burnu vol dir "foc que crema, aigua profunda".

Acquanetta va començar la seva carrera com a model a Nova York amb Harry Conover. Signava amb Universal Studios el 1942 i actuava principalment en pel·lícules de sèrie B incloent-hi Tarzan and the Leopard Woman, Arabian Nights, The Sword of Monte Cristo, i Captive Wild Woman on la Universal intentava crear un monstre femení amb Acquanetta com a simi.

Es va retirar del cinema durant els anys 1950 després de casar-se amb Jack Ross, un comerciant de cotxes. S'instal·laven a Mesa (Arizona), i retornava a un grau de celebritat apareixent amb Ross, en els seus anuncis de televisió locals, i també en un show de televisió local anomenat Acqua's Corner que acompanyava les pel·lícules de divendres. Ella i Ross tenien quatre fill, i es van divorciar en els anys 1980.

Acquanetta també és autora d'un llibre de poesia, The Audible Silence, il·lustrat per Emilie Touraine (Flagstaff, Az): Northland Press, 1974. El 1987, la banda de noies The Aquanettas adoptava (i adaptava) el seu nom.

Acquanetta sucumbia a complicacions de la malaltia d'Alzheimer el 16 d'agost de 2004, a Hawthorn Court a Ahwatukee, Arizona. Tenia 83 anys.

Enllaços externs[modifica]