Bristol Sonics RLC

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióBristol Sonics RLC
Dades
Tipusequip de rugbi Modifica el valor a Wikidata
Creació2002
Activitat
Esportrugbi a 13 Modifica el valor a Wikidata

Bristol Sonics (nom complet Bristol Sonics Rugby League Club) és un club de rugbi lliga establert a Bristol, al sud-est d'Anglaterra.

Els Sonics es van formar a la tardor de 2002 de mà d'un grup d'entusiastes de la lliga de rugbi de la ciutat. Es va triar el marró i el daurat com a colors del club com a tribut al club original de Bristol que va prendre part a la lliga de rugbi, que va existir en la dècada dels 80 i 90. El seu nom prové de la relació que té la ciutat de Bristol amb el desenvolupament del Concorde, l'avió supersònic, el qual es va construir i es va posar a prova molt a prop del terreny de joc de Filton.

Els Sonics tenen dos equips on no hi ha limit d'edat. El primer d'ells pren part en la Divisió Sud-oest de la TotalRL.com Rugby League Conference, junt amb equips com els Oxford Cavaliers, Plymouth, Somerset Vikings i Gloucestershire Warriors. El segon equip, els Subsonics, juga partits amistosos i partits extraordinaris contra altres equips socials de la lliga de rugbi. El 2006 es va formar el Junior Sonics, la secció dels més joves del club.

TRL Rugby League Conference: South West and West Midlands 2006[modifica]

El 2006 no va ser un any gaire bo pel primer equip dels Sonics, però com a punt positiu van poder formar un equip per a menors de 15 anys per primera vegada.

Taula Final[modifica]

Club Partits jugats Partits guanyats Partits empatats Punts
Gloucestershire Warriors 10 9 0 18
Somerset Vikings 10 8 0 16
Plymouth 10 6 0 12
Burntwood Barbarians 10 5 0 10
Oxford Cavaliers 10 4 0 8
Bristol Sonics 10 3 0 6
Redditch Ravens 10 0 0 6
Coventry Bears A 10 0 0 4