Can Ferrevell (Vacarisses)

Infotaula d'edifici
Infotaula d'edifici
Can Ferrevell
Dades
TipusCasa Modifica el valor a Wikidata
Característiques
Estil arquitectònicarquitectura popular Modifica el valor a Wikidata
Localització geogràfica
Entitat territorial administrativaVacarisses (Vallès Occidental) Modifica el valor a Wikidata
LocalitzacióC. de l'Església, 2
Map
 41° 36′ 26″ N, 1° 55′ 02″ E / 41.607139°N,1.91723°E / 41.607139; 1.91723
Bé cultural d'interès local
Data28 abril 2016
Id. IPAC28282 Modifica el valor a Wikidata

Can Ferrevell és un edifici del municipi de Vacarisses (Vallès Occidental) que forma part de l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

Descripció[modifica]

Al nucli històric de la població i tocant a l'església parroquial, es conserva l'estructura de cal Ferrevell, que per les seves característiques segurament és un dels habitatges amb tradició històrica a la vila de Vacarisses. En els anys vuitanta es trobava en desús, rehabilitable com moltes altres cases del poble. La façana presenta restes de l'arrebossat i mostra aparell divers. Les obertures són rectangulars i senzilles. Al pis una obertura es troba transformada en balcó i les laterals tenen ampit. La coberta és d'una sola vessant, de teules àrabs i dibuixa la cantonada arrodonida. El carener és horitzontal a la façana. Presenta un pronunciat voladís format per filades de caps de teules.[1]

Referències[modifica]

  1. «Can Ferrevell». Inventari del Patrimoni Arquitectònic. Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya. [Consulta: 21 novembre 2015].