Vés al contingut

Categoria Discussió:Geografia de la Franja de Ponent

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Actualment, les comarques administratives aragoneses tenen els mateixos noms que algunes comarques considerades tradicionalment per la geografia en català, però tenen límits diferents, i en general les nostres categories comarcals segueixen el criteri oficial. Això fa que aquestes comarques no quedin totalment incloses dins la Franja i que tinguem a la categoria de la Franja municipis sencers que no hi pertanyen. Aleshores, perquè la categoria de geografia de la Franja no tingui res que no li correspongui, proposo:

  • Treure'n les categories de les comarques, amb l'excepció d'aquelles categories de comarques naturals que estiguin totalment contingudes a la Franja.
  • Posar directament les categories de la Franja els articles i categories inferiors (com les de municipis) que pertanyin a la Franja, i que habitualment posaríem a les categories comarcals (on també han de ser).
  • Com a efecte secundari, les categories de la Ribagorça, la Llitera, el Baix Cinca i el Matarranya deixaran de ser redundants amb les de la Franja.--Pere prlpz (disc.) 14:28, 3 oct 2014 (CEST)[respon]