Categoria Discussió:Llogarets de Mallorca

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No em sembla bona idea aquesta categoria. L'estructura jerarquitzada que tenim fa que de geografia balear es vagi a geografia de cada illa. Si algunes illes tenen poblacions amb diversos articles es poden fer categories per a la població que sigui subcategoria de la geografia de l'illa i on hi vagin els llogarrons. Això ja passa amb "Palma" que és subcategoria de "municipis de Mallorca". Allà és on hi hauríem de posar els llogarrons del seu municipi. Llull · (vostè dirà) 21:15, 19 ag 2006 (UTC)

Idò jo ho veig plenament compatible. És més, l'havia pensada de tal manera que cada llogaret de Mallorca tengui, en el futur, la categoria del seu municipi i addicionalment, aquesta altra. Ja sé que tu trobes que massa categories embullen, però me sembla que un article amb dues categories no és una exageració de categories. A més, molts altres articles tenen doble jerarquització com Categoria:Escriptors en català i Categoria:Escriptors mallorquins: responen a dues jerarquitzacions de diferent tipus. --Paucabot 21:32, 19 ag 2006 (UTC)
Estic d'acord amb en Llull. No té sentit fer una categoria de possessions, una de nuclis turístics, una d'urbanitzacions i una de llogarets. Tot això ha d'anar a la categoria del municipi que correspongui. --VRiullop (parlem-ne) 21:43, 19 ag 2006 (UTC)
Bé, llavors, en tot cas, s'ha de fer una llista? --Paucabot 21:48, 19 ag 2006 (UTC)
Ara que se m'acud ... Altres categories com Categoria:Muntanyes de Mallorca, també sobren pel mateix motiu, no? --Paucabot 21:55, 19 ag 2006 (UTC)
Una cosa és geografia física i una altra és geografia humana amb diferents nivells d'administració. Una muntanya que estigui dins un municipi podria anar a la categoria de muntanyes i a la categoria del municipi, però no sempre les muntanyes són municipals. Sobre la llista de llogarets suposo que vols dir copiar el padró municipal per entitat singular, nucli i disseminat. Si ho trobes interessant, tu mateix. --VRiullop (parlem-ne) 22:09, 19 ag 2006 (UTC)