Categoria Discussió:Planetes de La Guerra de les Galàxies

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search

Referències[modifica]

La següent qüestió ateny a tots els articles d'aquesta categoria, per això escric en aquesta discussió general. No veig referències als articles ni en trobo, he trobat però una llista al 20minutos i desconec si es pot considerar bona referència i significativa. En cas negatiu s'hauria de proposar per esborrament aquests articles, en cas afirmatiu i que es pugués usar com a referència potser caldria fer un article "Llista dels planetes". La referència és aquesta. Deixo aquest tema per discutir i poder trobar una solució.--Metralleta95 (disc.) 00:58, 7 des 2017 (CET)

@Metralleta95: Sembla que hi ha de tot: des d'articles que jo diria que són admissibles com Tatooine (veges l'article en anglès), fins a d'altres que són clars candidats a l'esborrat com Bakura, Chandrila, Grunton, Ilum, Ithor, Muunilinst o Mygetto. Pau Cabot · Discussió 18:41, 7 des 2017 (CET)
@Paucabot: He vist List of Star Wars planets and moons i crec que es podria traduïr o proposar per a la traducció aquest article i procedir a fusionar tots aquests en ell (és un article extens i amb forsa refs i llibres); o sinó l'altre opció que se m'acudeix és proposar d'esborrar aquests que dius que són "candidats a l'esborrat" i deixar Tatooine i els que es puguessin "salvar" amb la plantilla 'FR'. Quina et sembla millor opció? PD. Sobre aquests temes de personatges ficticis i temes ficticis sempre he tingut molts dubtes de com fer els articles i quines referències seríen bones, aixì com tot el que són explicacions d'arguments de pel·lícules o llibres, resums, etc... PD2. Hi ha en la VP anglesa tot un món de Star Wars bastant extens. Aquí però hi ha un "intent" i hi faltaria molt treball si es vulgues mantenir. Sóc partidari d'esborrar si no es pot aportar referències ni millorar. Salut.--Metralleta95 (disc.) 19:01, 7 des 2017 (CET)
Tu mateix. Els articles que t'he dit no crec que siguin molt reutilitzables. Seria més fàcil començar de nou o traduir de :en a una nova pàgina Llista de planetes de La Guerra de les Galàxies. Pau Cabot · Discussió 19:11, 7 des 2017 (CET)