Categoria Discussió:Presidents de la Generalitat de Catalunya

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

En aquests articles cal uniformitzar les taules amb la creació d'una plantilla. Alguns fins i tot tenen dues taules redundants. --VRiullop (parlem-ne) 10:31, 10 ag 2006 (UTC)

Polítics catalans?[modifica]

Aquesta categoria està categoritzada dins de "polítics catalans".

Per una banda, en una institució amb tanta història, s'han donat casos de presidents no catalans[1], i per una altra banda, dir-ne polítics no és un anacronisme? Vull dir, considerar Arnau Descolomer polític sona una mica estrany, no? Seria com posar els reis dins també de la categoria de polítics. Al cap i a la fi són caps d'estat, i els caps d'estat són polítics.

Bé, ho he estat mirant i és així! Tenim com a polítics gent com Ramsès I, Jaume el Conqueridor, Elisenda de Montcada, Gerónimo... --81.39.159.215 14:54, 5 abr 2007 (CEST)[respon]

Política: Conjunt de teories sobre el govern de la societat i d'activitats pràctiques relacionades amb la gestió dels afers públics.
Polític: Persona que s'ocupa professionalment dels afers públics, de la política.
Català: Relatiu o pertanyent a Catalunya o als Països Catalans, a llurs habitants o a llur llengua.

88.19.142.3 15:04, 5 abr 2007 (CEST)[respon]

Hi ha una discussió sobre el tema de quin polític és català o no a Discussió:José Montilla Aguilera#¿José Montilla Aguilera es catalán?. Si hi ha més casos dubtosos (presidents de la Generalitat o no) es pot discutir a la taverna.--Pere prlpz 17:06, 28 juny 2007 (CEST)[respon]