Categoria Discussió:The Beatles

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No entenc què vol dir aixó de que "no és una categoria". A partir del moment que s'ha creat ÉS una categoria ! Que sigui útil o no és una altra cosa. En aquest cas no hi ha cap article, però n'hi podrien haver uns quants només que hi categoritzem el grup i cada un dels seus components.

Per aquesta regla de tres, cada grup de música, de dansa, de teatre, coral, esbart, colla castellera, agrupament escolta i associació, organisme o administració seria a la vegada categoria i article. Crec que és inviable. A més, perquè John Lennon està dins la categoria dels Beatles? Què significa això, que sempre durà l'etiqueta de beatle encara que canviï totalment d'estil? Jo no posaria mai la Bjork dins la categoria Sugarcubes, ni Paul Simon dins la categoria Simon & Garfunkel, ni Phil Collins ni Peter Gabriel dins la de Genesis. No sé ...--Paucabot 15:13, 7 gen 2006 (UTC)

Home, posar John Lennon (i la resta) a la categoria del grup que els va fer famosos... Em sembla lògic. —Leptictidium (digui, digui) 16:25, 14 nov 2014 (CET)[respon]