Vés al contingut

Categoria Discussió:Topònims llargs

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No em sembla que hàgim de tenir aquesta categoria. Llull · (vostè dirà) 20:40, 6 ag 2007 (CEST)

És anecdòtica, però no veig que faci cap nosa. És una d'aquelles categories de curiositats a les que són molt afeccionats a la viqui anglesa. El que potser caldria és un article o una explicació per aclarir perquè aquests articles són aquí, i una altra cosa és que no té els cinc articles per complir amb VP:LEC, però per això últim li donaria una mica de temps.--Pere prlpz 20:44, 6 ag 2007 (CEST)
Porta així des del gener. No crec que tingui sentit, una categoria així que no té paràmetres de control. Què és llarg? Què no ho és? Sant Esteve de Palautordera ho és prou? I Sant Fost de Campsentelles? No ho trobo una manera enciclopèdica d'agrupar informació. Tindria encara algun sentit un article, però anar ajuntant així articles no ho veig correcte. Recordo quan un administrador de la versió en castellà eliminava una categoria d'aquest tipus argüint que després vindria la dels "papes vells" i la dels "reis alts". El veig com a una caixa de pandora que ens pot conduir a la síndrome de la categorització banal que afecte a la Viquipèdia en anglès amb categories no enciclopèdiques. Llull · (vostè dirà) 20:50, 6 ag 2007 (CEST)
Ara hi ha el topònim més llarg del món (récord Guiness), el municipi de nom més llarg de Catalunya, el més llarg de la Gran Bretanya (i força famós) i Bangkok, que és curt però té un nom tradicional llarguíssim (més llarg que els anteriors, però en desús). Aquests topònims està clar que han d'estar aquí, i es pot trobar referències que parlen de la seva llargada, i per tant la llargada d'aquests topònims és notable. Sant Esteve de Palautordera diria que no té una llargada notable. Per evitar que passi el que dius, a aquesta categoria li fa falta una mena de definició que digui què hi entra (de fet, li falta a aquesta i a moltes més).--Pere prlpz 21:02, 6 ag 2007 (CEST)
Doncs el que jo deia. No té control. És una categoria que no té fets sinó tendències, mesures relatives. I això no es categoritzable. Algun dia algú hi posarà Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i així anar sumant. Llull · (vostè dirà) 21:50, 6 ag 2007 (CEST)
Hi estic d'acord. No confonguem les categories amb les llistes. Aquestes curiositats es poden explicar en un article. --V.Riullop (parlem-ne) 10:50, 7 ag 2007 (CEST)